Treba li Milanović tražiti dopuštenje Plenkovića za čelnika Vrhovnog suda?

29.06.2021. u 15:00

To što je prof. Zlata Đurđević dobila samo 37 glasova u Hrvatskom saboru potvrda je da nije ni trebala biti predložena. Bila je to farsa od početka. Ne ponovilo se! I da je izabrana bio bi to fijasko jer nije uvažen princip "teža i protuteža"

Komentara 6

SK
stanko.klobucar
02:16 30.06.2021.

Blizi se sinjska alka, mozda ljuti alkar Milanovic pogodi u dva, jer u sridu je zanjega utopija..Covjek ima komleks to je ocito, steta mogo je racunati i na drugi mandat, al zamjeri se svima. Patoloska mrznja prema HDZ u jeje ocita. Eto on je imao priliku kao veliki vozd SDP a da ga uzvisi, no on zbrisa cim je zaskripalo. Sto on ustvari radi osim sto prima placu i hoda po kirvajima,te buni ljude, linac.

LP
ljerka.p2911
23:08 29.06.2021.

Milanović provesti reformu pravosuđa? Haha Da je njemu bilo do toga napravio bi to u mandatu svoje vlade, e da nije bilo plandovat po Taču i Krku... Sada milanče još samo može zabavljat svoje fanove sa imenovanjima klozetfrau i srbskočetničkim citatima SANU akademika Matije Bečkovića: "Teraćemo se", ko ker

FR
francekmali
22:21 29.06.2021.

Ljudi,gotovo svi navode pravosuđe kao najslabiju kariku u državnom lancu,puno je tu priča,od korupcije svih vrsta-političke,ekonomske,rodijačke,nepotizma,viših oblika kriminala i muljaža,odugovlačenja postupaka i naručivanja presuda ,pranja novca i muljaža s nekretninama itd. Sa svim tim stvarima NETKO treba izaći na krajj i reči DOSTA !!! Naravno da to ne može učiniti Šeks ili bilo tko drugi iz HDZ provijencije i Milanović bi bio HEROJ kada bi uspio inicirati promjene u pravosuđu !!! Možda i uspije !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije