LJETO ZVIJEZDA Renata Sopek, voditeljica RTL-a, na odmoru na Pagu

Renata Sopek: Daleko od ludih provoda

inv_renata_1.jpg
import
19.08.2006.
u 16:56

Iako je dio godišnjeg odmora boravila na Pagu, Renata Sopek, voditeljica na RTL televiziji, nije  poput mnogih koji dolaze na taj otok  vrijeme provodila na ludim zabavama i noćnim provodima. Tako Novalju i popularnu plažu Zrće, najomiljenije paško odredište, nije, kaže, posjetila nijednom.

 Smjestili smo se u malom mjestu Vidalići, gdje dečko moje najbolje prijateljice Valentine ima kuću, a s nama je bio i još jedan par. Tjedan dana vrijeme smo provodili na skrovitim plažama gdje smo se do mile volje izležavali, kupali i sunčali. Napokon sam se dobro odmorila i doista sam uživala  govori atraktivna voditeljica emisije "Zvijezde ekstra".

Nakon šest godina Renata je uspjela "ugrabiti" čak tri tjedna godišnjeg odmora, dio kojega je posvetila svom dečku, splitskom poduzetniku Sergeju Bijeliću s kojim je u sretnoj vezi nekoliko mjeseci.



 Baš imam sreće s ljetovanjima. Svaki put kad se zaputim na odmor, vrijeme je savršeno. Tako ni ova godina nije bila iznimka jer srpanj je doista bio idealan mjesec za odmor  kaže 26-godišnja Renata. A već u kolovozu dočekale su je brojne obveze na RTL televiziji, gdje je počela snimanje novih sezona emisije "Zvijezde ekstra". Osim toga čelnici te kuće za lijepu Renatu zasigurno će pripremiti i neke nove projkte, u kojima će ponovno pokazati svoje voditeljske sposobnosti.

Dotad će zanosna plavuša ovih dana pokušati "ukrasti" još tjedan dana godišnjeg odmora  i ponovno otići negdje daleko od gužvi i provoda.


Novi 'Big brother'

Ljeto je Renati doista prošlo u znaku odmora, koji je iskoristila na najbolji mogući način. Osim što je napunila baterije, stigla je uživati i s dečkom, a kako stvari stoje, na jesen će je, osim već standardnih emisija na RTL-u, dočekati i neke druge obaveze. Usto, uskoro kreće i nova sezona "Big brothera".

Želite prijaviti greške?