NEDJELJOM U 2

Aleksandar Stanković najavio iduću gošću: 'Znaju je pitati: 'Kakva si ti to Hrvatica?'

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
08.06.2022.
u 11:03

Urednik i voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" na društvenim mrežama objavio je kako će mu gošća u idućoj emisiji biti gradonačelnica Supetra Ivana Marković. "'Kakva si ti to Hrvatica?' znaju je pitati. 'Ovakva', odgovara", napisao je Stanković uz fotografiju Ivane Marković.

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" na društvenim mrežama objavio je kako će mu gošća u idućoj emisiji biti gradonačelnica Supetra Ivana Marković.

"'Kakva si ti to Hrvatica?' znaju je pitati. 'Ovakva', odgovara", napisao je Stanković uz fotografiju Ivane Marković.

Podsjetimo, gradonačelnica je ovih dana ponovno na naslovnicama domaćih medija zbog sukoba grada Supetra sa Svpetrvs hotelima. Riječ je o kompliciranom sporu u kojem obje strane imaju pravomoćne presude pa gradonačelnica najavljuje daljnje pravne korake. Naime, Svpetrvs hoteli ušli su u posjed prostora ispod tribina nogometnog igrališta u Supetru i dijela boćališta, u čijem posjedu je bio Nogometni klub Jadran.

– Usprkos rješenju Upravnog suda da je privatizacija bila nelegalna i da je trebalo rasknjižiti ove dvije čestice sa Svpetrvs hotela i usprkos činjenici da NK Jadran ima pravomoćnu presudu koja mu daje pravo koristiti se ovim nekretninama, ovrha je provedena. Krenuli smo dalje, pokrenuli smo pravne postupke, jedan je tužba da se ovrha proglasi nedopuštenom, što nije odgodilo ovrhu, ali sad kreće u proceduru.

Poslala sam i dvije predstavke Hrvatskom saboru, Odboru za pravosuđe. Jedna je bila zbog pritiska koji je radila pravna zastupnica Svpetrvs hotela Cherie Blair, gdje je pokušala djelovati na institucije Grada, gradske vijećnike i mene da ne donesemo zakonsku odluku o nerazvrstanim cestama, što je obveza jedinica lokalne samouprave, a druga je vezana za djelovanje, odnosno nedjelovanje Županijskog državnog odvjetništva koje je nakon poništenja rješenja o privatizaciji trebalo pokrenuti postupak isknjižbe Svpetrvs hotela. Tražili smo od Sabora da se ispita odgovornost zašto se to nije napravilo. Državnom odvjetništvu postali smo zahtjev za provedbom tog rješenja – rekla je Marković i najavila kako će NK Jadran pokrenuti postupak za iseljenje Svpetrvs hotela.

VIDEO: Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom

Ključne riječi

Komentara 18

LE
LenardHr
11:18 08.06.2022.

Svoj se svome veseli. Stankovicu je nebitno tko je gost, jel Hrvat ili srbin, glavno da ne voli Hrvatsku.

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
12:04 08.06.2022.

Još jedna u nizu Nu2 koju neću pogledati, a ovo svakotjedno promoviranje u VL samo dokazuje lošu gledanost emisije i razinu na koju su spali aco i htv.

ME
MehutoGonzales
11:39 08.06.2022.

Jel to ona gospođa što ne poštuje odluke suda u RH i omalovažava ustavno-pravni poredak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije