Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na intenzivnoj njezi

Alen Vitasović za dlaku izbjegao smrt: 'Povraćao sam krv, supruga me spasila'

Pula: Pjevač Alen Vitasović
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija
1/22
07.11.2023.
u 09:45

Glazbenik Alen Vitasović odgodio je koncert zbog teških zdravstvenih problema. Otkrio je kako je 20 dana bio na intenzivnoj njezi u pulskoj bolnici te da mu je supruga spasila život.

Glazbenik Alen Vitasović (55) ove je subote 11. studenog trebao održati koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo u povodu jubileja svog rada i proslave 30 godina karijere. No, koncert je ipak odgođen za siječanj. Puljanin je zbog lošeg zdravstvenog stanja bio prisiljen otkazati slavljenički koncert. Sada je pak odlučio progovoriti o problemu u kojemu se našao, a bio je čak i životno ugrožen. - Problemi s unutarnjim organima. Jedva sam preživio. Bilo je jako teško, bio sam blizu kraja - priznao je Vitasović za 24 sata i dodao kako je na intenzivnoj njezi proveo čak 20 dana. 

- Sad mi je bolje. Doktori su rekli da mogu pjevati, ali moram se odmarati. U nedjelju navečer sam odradio prvi nastup. Dva sata sam sjedio i pjevao. Imao sam veliki strah, a na kraju sam bio jako ponosan. Inače, imam problema s jetrom jer sam konzumirao alkohol, no život pjevača je težak. Sve mi je došlo na naplatu - kazao je pulski glazbenik i otkrio tko je pozvao hitnu pomoć kada mu je pozlilo. - Sad odmaram s obitelji. Moj bend i ja smo dobro odradili ljetne  gaže, krenuli smo pjevati u listopadu, ali ja sam završio u bolnici. Uvijek malo povraćam kad popijem neki kiseliš, ali jednu noć sam povratio litru i pol krvi. Spasila me supruga Eleonora. Ona je pozvala hitnu - objasnio je Istranin. 

VEZANI ČLANCI:

- Doktori kad su me pregledavali nisu znali kako sam ostao živ. Bilo je jako kritično. Nije me strah smrti, ali nisam želio umrijeti kao pas. Moja želja je uvijek bila mikrofon i pozornica, a ne umrijeti u bolnici. Sad mi je najvažnije da mi je obitelj zdrava i da sam ja zdrav.  Važno mi je da imam obitelj, važna su mi moja djeca i supruga Eleonora, koja mi je spasila život. Sad odmaram s voljenima, a na zagrebačku pozornicu vratit ću se kao Mick Jagger - rekao je. 

Podsjetimo, Alen Vitasović u braku je s 23 godine mlađom suprugom Eleonorom. Prije deset godina razveo se od prve supruge Sandre s kojom ima dvoje odrasle djece, 28-godišnjeg Ivana i sedam godina mlađu Miju.  O bivšoj supruzi i djeci ima samo riječi hvale.

Pula: Pjevač Alen Vitasović
1/10

– Normalno je da čovjek proživljava teško razdoblje kada se razvede. Negdje duboko u sebi bude usamljen. Karijera mi nije bila na nekoj razini, pa je nastupila pandemija, ali Eleonora je uvijek bila tu. Ništa joj nije bilo teško učiniti za mene. Jako je strpljiva. Pazila me i kad sam bio bolestan. Ali nisam se zbog toga oženio, odgovaraju nam karakteri. Dogodilo se i nije mi žao. Velika mi je podrška. Mlađa je, ali je zrela osoba – kazao je jednom prilikom za domaće medije. 

Osim toga, prošlog je tjedna bio meta domaćih medija zato što je isplivao na listi poreznih dužnika. Pojavila se sumnja kako je riječ o našem glazbeniku. Na stranicama Porezne uprave piše kako dug Alena Vitasovića iznosi 47.562 EUR. Kako smo već pisali, glazbenik se oglasio na društvenim mrežama i demantirao navode da je porezni dužnik. - Novinari, pazite što pišete. ALEN VITASOVIĆ, ORBANIĆI 2, 52206 MARČANA, rođ.1968. godine. Nije nikome porezni dužnik, ni nikome. To je drugi Alen Vitasović, iz Pule, ugostitelj rođ. 1969. godine. Već godinama zbog vas ljudi misle da sam to ja. Ja, pjevač, glazbenik - napisao je.

Ella dvornik na sudu: Bivši muž Charles je tuži zbog kuće u Balama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije