Victoria's Secret

Alessandra Ambrosio oduzela dah u grudnjaku vrijednom 2,5 mil. $

victoria's secret (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/16
08.11.2012.
u 10:42

Reviju je ove godine obilježila i druga brazilska ljepotica. Zamamna Adriana Lima pokazala je zavidnu liniju samo dva mjeseca nakon porođaja

Ni prošlotjedna razorna Sandy ni dolazak nove oluje nisu nanijeli štetu najspektakularnijoj newyorškoj modnoj reviji koja je još jednom mnoge ostavila bez daha. Naravno, riječ je o tradicionalnoj reviji Victoria's Secreta koju su ove godine obilježile brazilske ljepotice Adriana Lima i Alessandra Ambrosio. Dok je Ambrosio nosila senzacionalan grudnjak Fantasy Bra vrijedan 2,5 milijuna dolara, supruga srpskog košarkaša Marka Jarića pokazala je zavidnu liniju samo dva mjeseca nakon rođenja kćeri Sienne.

Redizajnirani Fantasy Bra ove je godine predstavljen u cvjetnom izdanju, a izrađen je od 5200 komada dragog i poludragog kamenja, Uz ametiste, rubine i safire, u skupocjene košarice utkane su i tri vrste dijamanata – bijeli, žuti i ružičasti. Najdragocjeniji dio grudnjaka 20-karatni je bijeli dijamant smješten između košarica.

Posljednje korake "anđelice" su odradile uz podršku mlađahne zvijezde Justina Biebera kojemu je pripala čast zatvaranja showa.

>>Alessandra Ambrosio nosi grudnjak od 2,5 milijuna dolara

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
11:11 08.11.2012.

oduzela bi mi dah i u grudnjaku od 25 kn....

Avatar commentator
commentator
16:23 08.11.2012.

08.11.2012 u 10:42h večernjak je napisao/la: Alessandra Ambrosio oduzela dah u grudnjaku vrijednom 2,5 mil. $-------- Još ne-mogu doći do daha.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije