Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na eventu

Alka Vuica zaplesala i zapjevala uz brazilsku plesačicu i poznate dame

Foto: Bruno Zlomislić
1/6
27.04.2024.
u 13:50

Alka Vuica je bila na slavlju 20 godina Dharma instituta ljepote

Slavljeničku atmosferu  povodom proslave 20 godina kultnog zagrebačkog Instituta ljepote Dharma dodatno je podigla plesačica sambe Anny Alvis iz Brazila koja se zbog ljubavi preselila u Zagreb te zaplesala uz hitove Alke Vuice. Oduševljena kostimima i nastupom legendarna Alka joj se i sama  pridružila zapjevavši svoje najveće hitove na oduševljene prisutnih.

Mnoštvo poznatih dama ambasadorica salona, korisnica usluga Tončica Čeljuska, Ivana Delač, Iva Kontek, Renata Gubić ispred zaklade "Hrvatska za djecu", Antea Kodžoman, Nela Kočiš i lijepa trudnica Ivana Lovrić iz Colonije kojoj se bliži termin, a nakon toga kako nam je sama rekla sprema se na “makeover “ te će joj svakako biti korisni Med Conture tretmani.

PR, event menagerica Snježana Schillinger, službeni PR za Sanlorezo Adria & Master yachting  “Odlučila sam se raditi PR za ovaj salon iako od obaveza uz vlastiti brend Duchess i industriji brodova ne ostaje mi previše ali sam napravila ustupak jer sam i sama isprobala tretmane tijekom posljednjih  par mjeseci i uistinu su učinkoviti, djelatnice su profesionalne i stručne i bilo mi je zadovoljstvo raditi ovaj event. Vjerujem da nitko od nas ne voli gubiti vrijeme na tretmane koje nemaju nikakve rezultate ili zanemarive, ali ja sam se osobno uvjerila da Med Conture uređaj  za tijelo je naprosto vrhunac tehnologije te se ne može mjeriti ni s čim na tržištu: zateže kožu, oblikuje dodatno mišiće te rješava nas omraženog celulita uz limfnu ručnu drenažu i oklagije koje su dio tretmani rezultati su fantastični!” 

Aktualna Miss Hrvatske Lucija Begić istaknula je da prije izbora koristila tretmane za lice HydraFacial nakon kojeg joj je licu naprosto zasjalo i zablistalo te je dobila dodatnu dozu samopouzdanja! 

Vlasnica Dharma instituta Ivana Škender kozmetologinja, wellness menagerica koja je već 26 godina u beauty industriji, te već 20 godina stoji iza ovog popularnog salona te gradi brend Dharma Institut u kojem je razvila vlastiti koncept. Ivana je prisutnima  poručila: „I dalje ćemo razvijati naš koncept individualnog pristupa prema svakom klijentu i pratiti svjetske trendove u beauty industriji. Naša misija je da se kod nas osjećate lijepo, njegovano i sretno, te da uvijek budete najbolja verzija sebe. Želimo da se osjećate kao kraljice“.

Predstavljeni su najnoviji kozmetološki trendovi u beauty industriji kojima ni slavna lica poput J. Lo ne mogu odoljeti. Naglasila je da za sve dame i gospodu koji radije biraju neinvazivnu liposukciju, face-lifting umjesto kirurške intervencije. Zastupnik za Hrvatsku "Hydra Facial & circadia” Revelo iskoristio je prigodu da uruči vlasnici Dharma instituta ljepote nagradu za "HydraFacila & circadipa partnerstvo za 2023".

"Ljepota i  mladolik izgled je nešto što danas svi žele i o čemu svi brinu.  U posljednje vrijeme mnogi su postali osvješteniji po pitanju skincarea i traže samo vrhunsku njegu za svoje lice i tijelo, te najbolje tretmane s vidljivim učinkom. Dharma Institut ljepote u Maksimirskoj 103, već je dobro poznato zagrebačko kultno mjesto, u koje dolaze oni koji traže samo najbolju kvalitetu. Dharma Institut je brend s 20-godišnjom tradicijom koja prati nove trendove, te svojim klijentima omogućuje najbolju estetsku i kozmetološku ponudu na jednom mjestu. Upravo uz vrhunsku njegu dolazi i individualan pristup klijentu, te ponuda estetskih i antiage tretmana s najnovijim uređajima I kozmetikom na tržištu, koji se uglavnom nalaze samo u najboljim poliklinikama poput: neizostavnog HydraFacial s Jennifer Lopez busterom – hit tretmana prvo u Hollywoodu a onda i svijetu, kojeg rade apsolutno sve zvijezde A liste prije odlaska na crveni tepih i koji je prošle godine proglašen najboljim tretmanom za zdravlje kože od svjetskih dermatologa jer  dubinski čisti i hidratizira te daje trenutni glow efekt na koži, zatim revolucionarnih egzosoma kao perjanice regenerativne kozmetologije, Med Visage uređaja za neinvazivni facelift ili poznatog Med Contoura koji radi ultrazvučnu liposukciju."

Program je vodio legendarni TV voditelj i novinar Nove TV i sam korisnik tretmana Davor Garić. Gosti su se počastiti delicijama cateringa “KUKI”, vinima Zdjelarević. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije