Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljeni dio doma

VIDEO Nives Celzijus u vrućem izdanju pokazala kako barata s teškim alatom! U bikiniju je obnavljala terasu

Nives Celzijus
Foto: Promo
1/29
27.04.2024.
u 12:15

U videu se može vidjeti i kako je influencerica za svoje pratitelje snimila svaki korak ovog preuređenja, a proces je trajao danima. Nives tako možemo vidjeti u različitim kombinacijama, a za one najtoplije dane odabrala je kratke traperice i gornji dio bikinija te slične vruće kombinacije.

Prvi maj kuca nam na vrata, a promjenjivo vrijeme neke je već nagnalo da krenuli pripremati svoje terase i okućnice za ljetna druženja i uživanja u suncu koja nam slijede. Jedna od tih osoba jest i pjevačica, glumica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus (42) koja je sa svojim obožavateljima podijelila snimka radova. Naime, Nives je pokazala kako je zasukala rukave te kako radi na svojoj terasi na kojoj će kasnije uživati. Celzijus se snimila kako obnavlja terasu, a čini se da joj pomoć majstora nije bila potrebna. Sama je miješala žbuku, brusila drvene ploče i prefarbala ogradu.  

- Kolekcija najdražih vam radova majstorice Celzijus. Hoćemo nove radove ? - napisala je Nives pored objave. U videu se može vidjeti i kako je influencerica za svoje pratitelje snimila svaki korak ovog preuređenja, a proces je trajao danima. Nives tako možemo vidjeti u različitim kombinacijama, a za one najtoplije dane odabrala je kratke traperice i gornji dio bikinija te slične vruće kombinacije. Naravno, obožavatelji u komentarima nisu krili oduševljenje. - Cijena je po kvadratu ili? - pitao ju je jedan. 

 

Podsjetimo, Celzijus se ne srami zasukati rukave i primiti se posla, a i ranijih je godina pokazivala kako radi na terasi te privukla puno pozornosti. Tako smo imali prilike gledati Nives kako terasu uređuje i proteklih godina, ali i kako je čisti. Obično je u ovim snimkama bila u modnim kombinacijama koje su pobuđivale maštu njezinih pratitelja. Osim toga, Nives se često i javi s te terase gdje se sunča ili snima selfije. Prošlo ljeto, tako je nakon što je uživala na moru još zraka sunca hvatala i na svojoj terasi i to u toplesu. Video je objavila na svom Instagram Storyju.  - Ako se pitate što ima u Zagrebu - napisala je Nives koja je ležala na ležaljci dok je na sebi imala samo ljubičaste tangice. U sličnim izdanjima Nives smo također mogli vidjeti na ovoj lokaciji, pa ne čudi kako to da puno rada ulaže u terasu, jer je, očito, upravo ona jedan od njezinih omiljenih dijelova doma. 

VIDEO Tajči zapjevala "Dvije zvjezdice" na zabavi

Ključne riječi

Komentara 1

SK
skupiduša
15:21 27.04.2024.

Baš ne izgleda da nešto radi, samo se tako uočila na tu alarku. Kod pravog rada, nema takve poze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije