Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLITSKA GLUMICA

Ana Gruica još jednom podsjetila zašto joj tepaju da je najseksi Hrvatica: 'Još sam Ana iz...'

Foto: instagram
1/19
03.07.2024.
u 21:30

Ana je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj zavodljivo pozira na stolici u bijeloj haljini koju je podigla i tako pokazala svoje vitke noge. "Još sam, još sam Ana iz Sitnoga..." napisala je uz emotikone koji plaču od smijeha.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (41) prije nekoliko dana javila se iz Amerike gdje je otputovala u posjet kod sestre te pokazala kako se provodi, a sada je još jednom pokazala zašto slovi kao jedna od najseksi Hrvatica. Ana je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj zavodljivo pozira na stolici u bijeloj haljini koju je podigla i tako pokazala svoje vitke noge. "Još sam, još sam Ana iz Sitnoga..." napisala je uz emotikone koji plaču od smijeha, referirajući se na hit Jennifer Lopez "Jenny from the Block". U komentarima je dobila brojne komplimente.  "Alo, maco", "Ovo je nešto posebno", "Kraljica", pisali su joj pratitelji. 

 

 

Podsjetimo, splitska glumica nalazi se u New Yorku, gdje je otišla u posjet mlađoj sestri Petri koja se u travnju udala za svog partnera Sonnyja DeJoriu. ''Pauza do ponedjeljka!'' napisala je sretno Ana u opisu fotografija na kojima pozira u kratkoj haljinici, a koju je objavila za vikend. ''Savršeno, k'o Marilyn Monroe s haljinicom'', ''Noga igra, kolo se vrti'', ''Znači vi gorite, a na vama sve top'', ''Lipa moja Ane'', hvalili su je pratitelji.

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Inače, osim najmlađe Petre koja radi kao organizatorica vjenčanja i evenata u Carnegie Hallu, Ana ima i sestru Josipu Gruicu Maroš.
Glumica je inače u sretnom braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, za kojeg se udala prošle godine, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem, ima sina Marata Ivana. Svom suprugu za rođendan ej na društvenim mrežama uputila i čestitku. 

- Mom mužu, prije svega čoviku s velikim Č, životnom partneru i prijatelju želim sretan 50. rođendan! Boran Uglešić godine su ti donijele samo šarm, zrelost, znanje i stabilnost. Ne boj ih se dok god imaš tako žive, neiskvarene, dječje oči još uvik željne svita. Dao Bog pa se uvik ovako smijali. Tvoje najbolje vrime tek dolazi...- napisala je Ana i objavila fotografiju sa suprugom. 

 

 

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije