Nakon prekida veze

Andrej Kramarić: Nije život samo slava, uspjeh i navijački huk

16.12.2014., Zagreb - Andrej Kramaric, napadac HNK Rijeka, proglasen je najboljim igracem MAXtv Prve lige prema izboru Kapetani biraju 2014. u organizaciji Tportala. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
20.11.2016.
u 10:00

- Cijenim kada je cura svjesna da život nogometaša nije uvijek lak te da se dobro slaže s mojim prijateljima - rekao je Kramarić

Nogometni reprezentativac Andrej Kramarić (25) prekinuo je šestgodišnju vezu s djevojkom Marinom Pavić, a za Story je progovorio o ljubavi. Prioriteti su mu obitelj, novac, uspjeh i ljubav i sve smatra međusobno povezanim -  Uzalud ti uspjeh i novac ako nemaš ljubav i prijatelje - kazao je. 

Andrej priznaje da voli fine i normalne djevojke koje cijene stvarnu sliku života.

- U nekim situacijama život nogometaša ne nudi realnu sliku života, ali treba živjeti i poslije karijere. Nije život samo slava, uspjeh i navijački huk. Cijenim kada je cura svjesna da život nogometaša nije uvijek lak te da se dobro slaže s mojim prijateljima. Da se kliknemo kao ljudi. - poručio je. 

Za česte veze između manekenki i nogometaša kaže da on preferira djevojke koje je spomenuo. - Manekenski život također je drukčiji od onog svakodnevnog, realnog - rekao je Kramarić i poručio da bi se nakon nogometne karijere volio baviti nečim što ga ispunjava, a u budućnosti želi osnovati obitelj.

 

One for you 💙

Fotografiju objavljuje Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

 

 

afternoon nap 😴 best thing

Fotografiju objavljuje Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

 

>> Andrej Kramarić prekinuo šestogodišnju vezu

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije