NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Andrija Milošević objavio vic o sebi, partnerica mu komentirala: 'Ovo je mega jadno'

Beograd: Andrija i An?elka, glumci u kratkim humoristi?nim serijama
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
22.12.2021.
u 07:00

- Ali njena faca je neprocjenjiva - pisali su mu pratitelji u komentarima.

Crnogorski glumac i televizijski voditelj Andrija Milošević (43) na svojim je društvenim mrežama objavio novu šalu. Milošević je objavio video duljine 38 sekundi, a u njemu on svojoj partnerici, glumici Aleksandri Tomić prepričava novi vic. - Slušaj! Pričaju dva pijanca! -  započeo je glumac i voditelj gledajući u kameru te nije mogao zaustaviti smijanje. - I ovaj jedan kažem drugom. Znaš li ti što kaže Andrija Milošević kad ne dođe u kazalište? - pitao je dok ga je Tomić zbunjeno gledala. - A ovaj drugi kaže: 'Nemam predstavu. Što kaže?!' - rekao je te se jako nasmijao. - Imaš vic o sebi? - bila je reakcija iznenađene glumice. - To je mega jadno - prokomentirala je te otišla iz kadra dok se Milošević nije mogao prestati smijati.

Glumac je u opisu objave istaknuo reakciju svoje partnerice. - Njoj je to mega jadno - napisao je te dodao emotikone koji plaču od smijeha. Objava je skupila više od 30.000 lajkova te skoro 1000 komentara. - E ovo je top - pisali su mu pratitelji u komentarima. - Ona je hit u svemu ovome - komentar je druge osobe. - Ali njena faca je neprocjenjiva - dodali su. 

Inače, glumac koji je domaćoj publici poznat po ulozi u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka' na svojim društvenim mrežama često objavljuje videozapise u kojima priča šale te tako nasmijava svoje pratitelje. Na Facebooku ga prati skoro milijun osoba.

VIDEO Preminula je cro-dance pjevačica Kasandra: 'Draga moja mirno mi spavaj'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije