'SANJALI SMO O KARIJERAMA'

Glazbenik objavio Kasandrinu fotografiju s početka karijere, teško biste je prepoznali

Preminula hrvatska dance pjevačica Davorka Ručević Kasandra
Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL
1/11
21.12.2021.
u 16:55

Ova fotografija je naša uspomena sa kraja 80-tih kada smo još oboje imali naše prve bendove, imali probe u tvojem dnevnom boravku i sanjali o karijerama.. I kako si već tada bila skroz posebna i osebujna pjevačica i divna prijateljica - napisao je Mladen Burnać

Glazbenik Mladen Burnać jedan je od brojnih glazbenika koji se na društvenim mrežama oprostio od Davorke Ručević Kasandre, pjevačice koja je preminula 3. prosinca u 55. godini života. Burnać je na Facebooku objavio fotografiju snimljenu 1989. godine, kada su oboje bili na počecima karijere. Ona je tada imala bend koji se zvao Kasandra, a po kojem je kasnije uzela svoje umjetničko ime, dok je Burnać sa svojom grupom Brze banane svirao punk rock.

- Draga moja Davorka, ne mogu vjerovati da je ovo što čujem istina i da više nisi sa nama Tako si nam prerano otišla.. Pa nedavno smo se i dopisivali i zezali o svemu... Ova fotografija je naša uspomena sa kraja 80-tih kada smo još oboje imali naše prve bendove, imali probe u tvojem dnevnom boravku i sanjali o karijerama.. I kako si već tada bila skroz posebna i osebujna pjevačica i divna prijateljica.. Zbogom draga D., Počivala u miru - napisao je Burnać pokraj fotografije na kojoj pozira s Kasandrom. Pjevačica je na početku karijere imala valovitu plavu kosu, te gajila drukčiji imidiž od onoga tijekom 90-ih, kada je bila jedna od najvećih domaćih pop zvijezda.

Podsjetimo, Kasandrina mama Darinka Gazibara potvrdila je za portal Zagreb.info kako je njena kći preminula u snu 3. prosinca.

-  Navečer je zaspala i više se nije probudila… Užasno mi je teško, trenutno se nalazim kod prijateljice jer ne mogu biti sama. Navečer smo se poljubile i zagrlile, svaka je otišla u svoj stan i sutra je više nije bilo - kazala je Gazibara. 

Preminula je Cro-dance pjevačica Kasandra: 'Draga moja mirno mi spavaj' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

KA
karind1
07:03 22.12.2021.

Od cega je umrla?

Avatar Avi
Avi
17:13 21.12.2021.

Šteta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije