Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poduzetnica i manekenka

Trudna Anita Dujić otkrila niz nezgoda koje su joj se dogodile, a zbog jedne je završila na hitnoj

Foto: Instagram
1/8
13.01.2023.
u 19:17

U četvrtak je objavila fotografiju na kojoj ima masku na licu, te flaster i gazu zalijepljene preko oka, a otkrila da ju je četverogodišnja kćerkica slučajno ogrebala te da joj je pritom oštetila rožnicu.

Domaća manekenka i poduzetnica Anita Dujić Broadfoot (38) na Instagramu je otkrila da joj se u nekoliko dana dogodilo niz nezgoda. U četvrtak je objavila fotografiju na kojoj ima masku na licu, te flaster i gazu zalijepljene preko oka, a otkrila da ju je četverogodišnja kćerkica slučajno ogrebala te da joj je pritom oštetila rožnicu. 

Foto: Instagram

"Završim danas na Hitnoj na Rebru (hvala na brzini). Odmah iza toga mi pukne udlaga dok sam ručala, a prije dva dana se auto zabije u mene. A kako je vam ova godina počela?!?", napisala je Dujić Broadfoot.

Foto: Instagram

Dodala je uz to i dokaze da joj se slomila udlaga, ali pokazala i štetu na automobilu od nesreće

Foto: Instagram

Dujić Broadfoot uskoro će po drugi put postati majka. Sretnu vijest Anita je otkrila svojim pratiteljima na Instagramu.
Anita je u braku s Duncanom Broadfootom, a bračne zavjete izmijenili su u Škotskoj prije dvije godine. 

- Uspjeli smo. Unatoč 2020. Unatoč pandemiji koja je paralizirala cijeli svijet. Unatoč potresima koji uništavaju moju zemlju. Uspjeli smo. Ljubav uvijek nađe način.  Nakon tih  vijesti srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na ogromnoj podršci, iako nisu mogli fizički biti uz nas. Drž'te se svi doma, zajedno smo jači, a ovo će proći. Mora - napisala je Anita nakon vjenčanja uz fotografiju sa škotskim menadžerom kojeg je upoznala na Visu 2017. godine na snimanju mjuzikla Mamma Mia 2. Inače, supružnici već imaju kći Lily koja je na svijet stigla u siječnju 2019. godine.

Podsjetimo, Anita je ranije bila u braku sa scenografom Ivanom Veljačom, bratom Jelene Veljače, a nakon njega u vezi je bila i s glumcem Ivanom Hercegom.

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na Internetu, a zna se i zašto su na koljenima

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije