Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anja Alavanja

Anja Alavanja: Neću izgubiti autoritet na poslu zbog gole guze

Anja Alavanja
Foto: Klik
1/3
25.01.2011.
u 20:30

Zanosna voditeljica i glavna urednica televizije CMC snimila je seksi editorijal za mjesečnik Klik na koji je ponosna.

Anja Alavanja nikome nikad ne okreće leđa. Iznimku je napravila za mjesečnik Klik na čijoj je naslovnici osvanula u svom dosad najseksepilnijem izdanju. I zbog toga nije požalila, iako ju je na ovo snimanje trebalo nagovarati nekoliko godina. Lijepa 28-godišnja urednica i voditeljica na CMC Televiziji napokon je pokazala i svoju odvažniju stranu.

Poraslo samopouzdanje

– Prije me bilo sram presvući se pred nekim, nije mi padalo na pamet pred fotoaparatom izigravati seksi zavodnicu, ali s godinama su se stvari promijenile. Poraslo mi je samopouzdanje, postala sam opuštenija, pa sam se napokon odlučila za ovu avanturu na koju su me već dulje nagovarali. Na snimanju je bilo malo prohladno, ali ekipa je bila odlična. Čak sam dobila pohvale da se znam dobro namjestiti pred fotoaparatom, čemu se čudim jer baš ne volim pozirati – kaže Anja čije seksi imidž pohvalio i njezin mladić, 15 godina stariji gitarist Željko Romac. – Dečku su se fotke jako svidjele, vrlo je zadovoljan. Inače, nikom nisam rekla za snimanje pa su svi ostali paf kad su vidjeli fotografije na portalima. Prijatelji su me šokirani zasuli SMS-ovima. Nisu ulazili u detalje i komentirali kako mi izgleda stražnjica na naslovnici, ali im se u globalu sviđa nova Anja – kroz šalu priznaje voditeljica.

Seksi urednica

Na pitanje kako će nadređeni na poslu reagirati na seksepilan editorijal, samouvjerena Anja priznaje da time ne razbija glavu. – Zar bi se svaka urednica trebala fotografirati zakopčana do grla, s naočalama na nosu?! Ja sam svoju sposobnost odavno dokazala, a nju ne mogu poljuljati nikakve fotografije, pogotovo ne ove koje su po meni jako pristojne. Znam ja svoju granicu. Mom autoritetu na poslu ovo neće nimalo škoditi – kaže Anja koja se, osim pred fotoaparatom, okušala i pred filmskim kamerama glumeći sumnjičavu novinarku u filmu “Lavanderman”. Imidž plavokose slatkice voditeljica je, čini se, napokon odbacila i sad igra na sigurniju kartu. – Neki su me tako doživljavali, ali ne smeta mi to. To je zavaravanje neprijatelja. A ako pritom podcijene i moju inteligenciju, još bolje – hladnokrvno je nedavno objasnila Anja kojoj za oko mogu zapeti samo strastveni muškarci koji imaju duha i malo su drukčiji od drugih.

Ključne riječi

Komentara 32

PP
pp
21:17 25.01.2011.

pa to je sve što ima...najsmiješnije mi je kad neka 28 godišnjakinja priča kako se ona eto dokazala...ma kome? neko sa 28 godina može bit glavni urednik pa i neke televizijice jedino ako je spavala s vlasnikom ili je tatina curica pa joj je sredio posao...pazi ti Anja Alavanja, Nikolina Pišek, ona druga koja je par Pišekici na novoj...ajde bježi...da npr. Sandra Križanac bude glavna urednica e onda bi povjerovao da je došla svojim talentom i radom...ovo je obična starletica koja je imala veze pa sad nešto mudruje...a ti mi najviše idu na živce...poplava tih mladih i zgodnih, a loših i negledljivih novinara pogotovo na komercionalnim televizijama...pa moraš nešto i znat za taj posao...

PI
pietrogross
21:39 25.01.2011.

drago dijete,govorim anji,godinama se sve mijenja,ni tvoja guza nece biti ista za dvadeset godina,ali bilo bi ti pametno da se drzis podalje od politike.politika je kurva,kazu pametni ljudi.

BA
basad
23:00 26.01.2011.

ja fakat ne vjerujem koliko idiota iskompleksiranih ima ovdje! Cura ima dooobru sisu, sva je prpošna, podero bi ju ko peder erotiku! al ne, vama je nespojivo urednica i slikanje u kliku?! boookte, ne vodi središnji dnevnik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije