Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan zaljubljenih

Anji Alavanji i Goranu Grgiću za Valentinovo romantične večere

'27.11.2009., Zagreb, Hrvatska - Glumac Goran Grgic sa suprugom Ivanom Grgic snimljen ispred Avenue Mall-a u Novom Zagrebu. Ivana Grgic, Goran Grgic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'
1/3
14.02.2011.
u 22:30

Prvak zagrebačkog HNK Goran Grgić nije oduševljen Danom zaljubljenih. Ipak, svojoj supruzi Ivani na Valentinovo uvijek nešto daruje. – Valentinovo doživljavam kao povod da Ivana i ja budemo sami - kaže glumac.

Iako mahom nisu proslavili Valentinovo onako kako bi trebalo - uz romantičnu večeru sa svijećama na stolovima - čarobnoj atmosferi koja se već danima posvuda osjeća nisu odoljele ni poznate osobe. Glavna urednica CMC-a Anja Alavanja silno se obradovala kad joj je ranim jutrom njezin dečko Željko Romac darovao mali znak pažnje.

– Vraćao se iz Dubrovnika i kupio mi to u zračnoj luci. Ne želim govoriti što je, ali doista me obradovalo. Ne držimo puno do Valentinova, ali ozračje je i nas ponijelo, pa smo večer proveli sami doma – kaže Anja.

Ona njemu pak ništa nije darovala, rekla je smijući se te dodala da za Valentinovo samo žene dobivaju darove.

Prvak zagrebačkog HNK Goran Grgić također nije oduševljen Danom zaljubljenih. Ipak, svojoj supruzi Ivani na Valentinovo uvijek nešto daruje.

– Ne mogu reći što sam joj kupio. Otišli smo na večeru, bez djece. Valentinovo doživljavam kao povod da Ivana i ja budemo sami i posvetimo se jedno drugome – govori Grgić.

Voditeljici Nove TV Mirni Maras Dan zaljubljenih ne znači ama baš ništa. Stoga ga nije ni proslavila:

– Mario je navečer radio, a ja sam bila s našim sinom Nikom. Da i nije radni ponedjeljak, bilo bi isto. Nikad nismo slavili Valentinovo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije