Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna scena

Asanovićeva kći darkerica stvara modu u bojama

anamarija asanović
29.09.2010.
u 20:20

Na 16. izdanju Nivea Cro-a-porteru u Westgateu od 7. do 9. listopada Anamarija Asanović nastupa uz još 17 modnih dizajnera. U Splitu dovršava kolekciju za Nivea Cro-A-Porter no u međuvremenu je kupila i uselila se u stan u Zagrebu.

– Da, u srpnju sam diplomirala modni dizajn na milanskome Institutu Marangoni. Diplomsku sam kolekciju nazvala “Druga strana mene”. Bila je to kolekcija odjeće nježnih sladolednih boja. Moja se mentorica čudila kako ja, uvijek odjevena u crno, radim kolekciju svijetlih tonova. Zato sam kolekcijom objasnila i objelodanila svoju nježniju stranu – kaže nam Anamarija Asanović, koja će i ove sezone nastupiti na 16. izdanju Nivea Cro-A-Portera koji će se od 7. do 9. listopada održati u zaprešićkom Westagate centru.

Mistika šume

Anamarija Asanović “isti je tata”, a tata joj je bivši nogometni as i pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije Aljoša Asanović. Sličnost se osobito ističe na snimkama Anamarijine kampanje za kolekciju “The Woods” u kojoj je sama bila model. Za debitantsku kolekciju predstavljenu na proljetnome CAP-u, koju je Severina cijelu otkupila, inspiracija su joj bile glamurozno dotjerane heroine romantičnih crno-bijelih filmova. Sad je nadahnuta tajnovitim, mističnim ozračjem tamnih šuma francuskoga podneblja, zbog čega, međutim, nije odustala od glamura.

Haljine večernje a ležerne

– Spojila sam ovdje večernji svijet i boho šik, tj. boemski stil – kaže dizajnerica. – Uz jakne ravnih linija i pomalo muškog kroja, s obveznim džepovima, tu su široke hlače i haljine, često dezenirane. Riječ je o degradiranim haljinama, od materijala degradiranih boja. Kakvi su to materijali? Oni kod kojih se jedna boja prelijeva u drugu. Na primjer, kad od sive ide u crnu... I Anamarija Asanović slijedi na aktualnim tjednima mode zapažen trend spajanja večernje mode s casual elementima. Svoje večernje haljine od fine svile i čipke dopunjuje ona robusnim elementima. Gumenim čizmama, kožnim remenjem, vunenim kapama, dokoljenkama. Tako se one mogu nositi ležerno!

Ključne riječi

Komentara 19

AU
aurora08
22:21 29.09.2010.

hehehhehehehehe i to jos u hrvatskoj hehehehehehehehe

TH
than
00:07 30.09.2010.

Haha tek sada vidjeh... Kupila stan ?!?!? Ma biti ce da je nosila gajbe preko ljeta i zaradila, kada ga je kupila u Zagrebu...

Avatar Časna seka
Časna seka
21:37 05.10.2010.

Ne bi bila prava darkerica da se nije preselila u Zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije