uvijek fit

Atraktivan izgled naša sportska novinarka duguje ovakvim treninzima

Foto: Privatni album
1/6
23.06.2021.
u 22:20

Pokazujući kako vježba jogu Fani Stipković obilježila je Međunarodni dan joge i napisala: Ne možete uvijek kontrolirati što se događa izvana, ali možete kontrolirati ono što se događa iznutra.

Sportska novinarka Fani Stipković velika je zaljubljenica u vježbanje o čemu svjedoče i brojne fotografije na njezinoj društvenoj mreži Instagram gdje objavljuje fotografije i videa svojih treninga. Pokazujući kako vježba jogu obilježila je Međunarodni dan joge i napisala: Ne možete uvijek kontrolirati što se događa izvana, ali možete kontrolirati ono što se događa iznutra. Za svoju gipkost i odličan izgled Fani je dobila brojne pohvale vjernih obožavatelja.

Sport je od malena dio njezine omiljene rutine i trenirati je počela sa sedam godina, a isprva je bila riječ samo o gimnastici i rukometu. No, život ju je natjerao na malo intenzivnije treninge, iako joj je savjetovano drukčije. Sa samo 22 godine dijagnosticirana joj je Crohnova bolest, a prije osam godina pretrpjela je i septički šok od strašnog trovanja hranom. Tada su joj otkazala tri organa. Ne krije, bilo je vrlo kritično.

Foto: Instagram

– Organi su mi bili počeli otkazivati, čudom sam se oporavila i ostala živa – rekla nam je nedavno u intervju Fani i dodala kako su joj liječnici  tada savjetovali da odustane od karijere, a posebice od intenzivnog vježbanja. Međutim, nije ih poslušala. – Mislim da svatko najbolje poznaje sebe i ako dobro upoznate svoje tijelo i um, možete biti najbolji doktor, psiholog i prijatelj sam sebi, uz respekt prema medicini koju poštujem i koristim. - ispričala nam je.

VIDEO Olja i Bahra iz 'Ljubav je na selu' druže se u Splitu, a postoji poseban razlog Bahrinog dolaska

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije