na instagramu

Baby Lasagna javio se nakon nastupa u Poljskoj i otkrio kako je bilo: 'Ovo nećemo zaboraviti'

Doček Baby Lasagne u Umagu
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/20
05.09.2024.
u 09:14

a Instagramu je objavio nastupe s tih koncerata. Pokazao je kako je poljska publika reagirala na njegovu novu pjesmu Biggie Boom Boom. "Wroclaw. Što je ovo bilo? Hvala vam na najboljoj atmosferi ikada. Ovo nećemo zaboraviti", napisao je Marko.

Glazbenik Baby Lasagna pravog imena Marko Purišić (29) trenutno održava brojne koncerte, a nastupio je i u Poljskoj. Marko je u utorak nastupio je u Wroclawu, a jučer u Varšavi. Sada je pokazao kakva je atmosfera bila na koncertima. Na Instagramu je objavio nastupe s tih koncerata. Pokazao je kako je poljska publika reagirala na njegovu novu pjesmu Biggie Boom Boom. "Wroclaw. Što je ovo bilo? Hvala vam na najboljoj atmosferi ikada. Ovo nećemo zaboraviti", napisao je Marko, a zatim objavio video iz Varšave."Poljska, moje srce ide vama", dodao je.

Dodajmo da je mladi glazbenik nedavno objavio pjesmu koju su mnogi priželjkivali. Radi se o pjesmi "Biggie Boom Boom", a nakon koncerata u Poljskoj Baby Lasagna dolazi u Zagreb. Naime, ono što nam slijedi ovog vikenda su tri koncerta na zagrebačkoj šalati.

Nova pjesma dotiče se kolektivnih strahova i tjeskoba – i to u neočekivano brzom ritmu koji se čini kao idealni nastavak globalnog hita “Rim Tim Tagi Dim”. “Biggie Boom Boom” na radijske postaje i playliste diljem svijeta stiže taman za partije koji će obilježiti kasno ljeto! Spremnu za plesne podije, pjesmu je moguće slušati i na svim glazbenim platformama, a fanovi će dobiti priliku uglas ju zapjevati na nadolazećoj europskoj Meow Back turneji koja počinje u ožujku 2025. godine te obuhvaća ukupno 21 nastup u 16 europskih zemalja, ali i nenajavljenim koncertima koji Baby Lasagnu čekaju još ove godine – uključujući 3 uzastopna na zagrebačkoj Šalati, 12., 13. i 14. rujna, od koja su dva rasprodana u samom startu.

Dok Baby Lasagna ovih dana uglavnom roni u moru ili bazenu (barem na društvenim mrežama), u novoj pjesmi zaronio je u vlastiti um – u potrazi za raznim tjeskobama i strahovima koje svi dijelimo. Ne bojeći se uhvatiti se u koštac s njima (pa i poigrati se s njima), uspio je isporučiti još jednu upečatljivu i energičnu pjesmu. Stapajući se sa strahovima – i još jednom ne shvaćajući sebe preozbiljno – Baby Lasagna priziva duhove predaka i zombija, one koji nas pokušavaju povući prema dnu (“I'm going for you”). Međutim, transformirajući mračnije emocije u nešto zabavno i spremno za plesni podij, “Biggie Boom Boom” u svojoj je suštini još jedan melodičan i odvažan hit uz koji će se pjevati na sav glas – i stiže upravo na vrijeme za neizostavne završne ljetne party pozdrave!

Glasna “Biggie Boom Boom” jasno nastavlja tamo gdje je hrvatski ESC favorit stao s “Rim Tim Tagi Dim”. Gradeći tenziju kombinacijom hipnotičkog ritma, brzih vokalnih dionica i zvuka dovoljno snažnog za stadione, nova pjesma odmah će vas motivirati na pokret.

“Ono što je posebno zanimljivo u vezi s 'Biggie Boom Boom' je to što je riječ o prvoj pjesmi koju sam napisao kao Baby Lasagna“, kaže Marko Purišić. Zapravo, ovo je sam temelj njegovog sadašnjeg kreativnog poglavlja: "Nakon što sam napisao 'Biggie Boom Boom' - iz toga je nastao cijeli projekt Baby Lasagna." Skladana u ožujku 2023. godine u sobi njegove djevojke, pjesma je, kaže napisana “iz perspektive tjeskobe, nečega s čime se mnogi ljudi bore. Tražio sam novi i drugačiji kut da se pozabavim ovom temom.

"Što se tiče pratećeg videa, on se također bavi teškim događajem, sprovodom, ali na kraju, također predstavlja neku vrstu bijega – rješenje i nadu", kaže o zapanjujućoj vizualizaciji koja prikazuje kako Baby Lasagna pogrebnu povorku pretvara u rasplesanu publiku.

VIDEO Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zorica48
09:20 05.09.2024.

Bravo Msrko. Ti si dobar uzor za nase mlade. Cestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije