Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Barbara Kolar pokazala u čijem društvu uživa: 'Čekam nastavak‘

Foto: Privatna arhiva
1/13
27.04.2024.
u 19:30

Ovaj tjedan malo Talijana, malo Francuza... čekam nastavak - napisala je u opisu objave na kojoj pozira uz markantne strance.

Televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar otkrila je gdje se nalazi i što radi. Barbara je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija s nedavne konferencije kojoj je prisustvovala, a pritom je otkrila da je uživala u društvu zgodnih muškaraca. - Ovaj tjedan malo Talijana, malo Francuza... čekam nastavak - napisala je u opisu objave na kojoj pozira uz markantne strance.

Podsjetimo, Kolar se ponekad javi na društvenim mrežama, a jednom je prilikom tako objavila rijetku fotografiju s majkom koju ne viđamo često. Naime, njih dvije su izašle na predstavu u zagrebački HNK, a gledale su Hamleta. Tim povodom fotografirale su se ispred kazališta, a u objavi je Barbara napisala: "Ulaznice za ‘Hamleta‘ kupila sam prije 2 mjeseca, ali svaki dan čekanja se isplatio - već dugo nisam gledala nešto toliko lijepo! I da, mama je zadovoljna", pohvalila je Barbara i cijeli ekipu koja stoji iza predstave.

Barbara se nedavno na društvenoj mreži Instagram pohvalila novim glamuroznim izdanjem koje baš i nije naišlo na pozitivne kritike njezine publike i obožavatelja. - Ono kad uspijem spojiti i frizuru i šminku i sjajne ljude i dobro raspoloženje… ispadnem skroz dobra buduća žena s naslovnice. Ne dodajem nikakve filtere, bila bi to uvreda za divan make up i ovu seriju spontanih fotografija – napisala je Barbara.

 „Ti si tako lijepa žena, ovo mi je totalno ne ti“, „Zgodni ste inače Barbara, ali ovo kao da je neka druga Barbara…“, „To više nisi ti, oprosti Barbara“, samo su neki od komentara začuđenih pratitelja, a mi možemo zaključiti da Barbara Kolar izgleda fenomenalno!

VIDEO Baby Lasagna na zagrebački aerodrom stigao u Neveri

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar brons
brons
22:20 27.04.2024.

Jao kak se postarala

PN
pošteni_načelnik
22:14 27.04.2024.

još uvijek smatra da izgleda ko da ima 21. godinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije