Bez šminke i brige

Beyonce na savršenom odmoru uživa u društvu muža i kćeri

beyonce
Foto: tumblr
1/7
09.04.2014.
u 22:09

Beyonce je konačno privela kraju svoju svjetsku turneju nazvanu Mrs. Carter te je sa svojom malom obitelji otišla na zasluženi godišnji odmor...

Beyonce je konačno privela kraju svoju svjetsku turneju nazvanu Mrs. Carter te je sa svojom malom obitelji otišla na zasluženi godišnji odmor. 32-godišnja diva uživala je sa suprugom Jay-Z-em i kćeri Blue Ivy, a neke od fototgrafija objavila je na svom Tumblr profilu.

Osim toga, Beyonce i Jay-Z na odmoru su proslavili šestu godišnjicu braka. Beyonce i kćerkica pokazale su identične kupaće kostime, a lijepa pjevačica cijelo vrijeme provodila se s obitelji bez trunke šminke.

Foto: tumblr

>>Miss Piggy: Veća sam i bolja zvijezda i od Rihanne i Beyoncé

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
13:51 10.04.2014.

kak to mislite bez sminke? pa cijelo vrijeme ima periku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije