Ikona 80-ih

Droga i brak sa Seagalom su je skoro uništili. Sada ima 58 godina i izgleda ovako

Foto: Profimedia
1/6
25.12.2018.
u 15:39

Još prije uspjeha s filmom 'Žena u crvenom' Kelly je uživala u slavi i to zahvaljujući uspješnoj manekenskoj karijeri i u to vrijeme upala je u pakao droge

Kelly LeBrock bila je filmska ikona 80-ih najviše zahvaljujući filmu 'Žena u crvenom', ali ova hollywoodska ljepotica teško se nosila sa slavom. 

Još prije uspjeha s filmom 'Žena u crvenom' Kelly je uživala u slavi i to zahvaljujući uspješnoj manekenskoj karijeri i u to vrijeme upala je u pakao droge i priznala je u jednom intervju kako je u to vrijeme imala svega 45 kilograma. Iz Londona je pobjegla u New York misleći kako će se tamo lakše riješiti problema s drogom, a kada se riješila problema s drogom zaljubila se u glumca Stevena Seagala.

Taj brak bio je turbulentan i nakon devet godina Kelly se odlučila rastati, a razvod ju je uništio priznala je ova danas 58-godišnja glumica.  

Foto: IPA/PIXSELL

Mediji su počeli objavljivati sve detalje o njenom braku i razvodu od Stevena i zato je glumica iz kuće izbacila i televizor kako njihova djeca ne bi gledala ni slušala informacije o odnosu s njihovim ocem.

Povukla se i odlučila uzeti predah od Hollywooda. Iz Los Angelesa preselila se na ranč u Santa Barbari i nakon nekoliko godina vratila se glumi, a prihvatila je i hollywoodski trend estetskih operacija.

Nikada nije potvrdila što je sve 'popravila' na licu, ali očito je da se pokušala pomladiti.

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Ključne riječi

Komentara 12

DI
Diesel
16:11 25.12.2018.

Jos uvjek obara sa nogu.

DU
Deleted user
16:48 25.12.2018.

"popravljanje" prirode nikad ne prođe dobro ni na bolje..........

PI
Pierro12
20:12 25.12.2018.

Stevu regala ? Pa di nade njega ? Idiot glupi, pravi tuljan na kvadrat. Seronja obican. Valjda je bila mlada i se zaljubila u hollywoodske svjetla i odmah nekog glumca. Eto joj sada. Tako joj i treba. K tome su je natjerali kao i sve ostale na botox i plastiku i silicon. Eto na sada lice. Na prave monstrume. Izgledaju kao babe i vjestice. Doslovno. Baba roga. Hehe. Sta naprave od sebe ? Boze aacuvaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije