Sretan par

Bivši član N'Synca zaručio svog dečka dijamantnim prstenom

nsync
Instagram
02.09.2013.
u 18:00

Lance Bass zaručio se za svog dečka, glumca i modela Michaela Turchina, nakon što je tražio blagoslov njegovih roditelja.

Jedan od članova bivšeg benda N\'Sync, Lance Bass, zaručio se za svog dečka, glumca i modela Michaela Turchina nekoliko dana nakon nedavnog nastupa s članovima bivšeg benda na dodjeli nagrada MTV VMA. Bass je Michael zaprosio dijamantnim prstenom, nakon što je tražio i dobio blagoslov od njegovih roditelja, piše US Weekly.

Maneken je nakon toga na Facebooku napisao kako je najsretnija osoba na svijetu. Lance je još 2006. godine otvoreno priznao da je gay, a imao je i nekoliko javnih veza. Ipak, Michael je onaj pravi.

>>N\'Sync ponovno na okupu! Poslušajte kako zvuči

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije