SILVANO KOMAZEC

Tragičan odlazak! Bosanskohercegovački glazbenik preminuo u 41. godini života

Silvano Komazec
Foto: Facebook
1/3
02.09.2024.
u 14:01

Bio je član Asocijacije kompozitora - muzičkih stvaralaca AMUS. Iz ove organizacije su se oprostili od njega na društvenim mrežama. Sućut su izrazili i zaposlenici RTV Doboj, gdje je on nekada radio

Bosanskohercegovački glazbenik i multidisciplinarni umjetnik Silvano Komazec preminuo je u 41. godini, objavio je portal klix.ba

Rođen je u Doboju. Jedan je od osnivača benda Iguana u kojem je pjevao. Svirao je bubnjeve u bendu Reanimacija podsvijesti zbog nedostatka sluha. Također je bio frontmen grupe Korak 2.

@silvano.komazec TAJNA SREĆNOG BRAKA @⭐Daca skvo⭐ #fy #fyp #silvanokomazec #spontanimahinalizam #silke ♬ original sound - Silvano Komazec (Silke™)

 

Bio je član Asocijacije kompozitora - muzičkih stvaralaca AMUS. Iz ove organizacije su se oprostili od njega na društvenim mrežama. Sućut su izrazili i zaposlenici RTV Doboj, gdje je on nekada radio.

"Vedrina duha uprkos bolesti je ono po čemu će se kolektiv RTV Doboj uvijek sjećati Silvana, koji je za vrijeme svog kratkog boravka na ovom svijetu ostavio veliki trag", naveli su.

VEZANI ČLANCI: 

Komazec je bio aktivan na TikToku. Objavljivao je šaljive snimke, a pratilo ga je skoro 90.000 ljudi.Bit će sahranjen u utorak, 3.rujna na groblju u Pribiniću.

VIDEO: Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije