Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pop-princeza

Britney Spears 30. rođendan slavit će karnevalom sebi u čast!

britney spears, glamour
Foto: Walter chin/Glamour
1/3
06.09.2011.
u 16:12

Pjevačica koja 1. listopada dolazi i u Hrvatsku pozirala je za časopis Glamour i otkrila da se želi baviti glumom, ali i da bi je razveselilo da joj na koncert dođu princ William i Kate Middleton

Britney Spears uskoro će navršiti trideset godina. No sudeći po tome kako izgleda na tek snimljenim fotografijama za naslovnicu časopisa Glamour, pop-princeza koja 1. studenog u sklopu svoje  turneje "Femme Fatale" dolazi i u zagrebačku Arenu, može proći i kao djevojka u ranim dvadesetim godinama.

Štoviše, u kratkoj zamamnoj haljinici, svježeg izgleda i, čini se, potpuno oslobođena loših duhova prošlosti, Britney je za spomenuti časopis rekla da se silno veseli tridesetim godinama.

– Što si stariji, to si mudriji. Dakle, jedva čekam prosinac kada ću proslaviti 30. rođendan i svakako ga planiram spektakularno obilježiti. Tada ću se koncertno nalaziti u Južnoj Americi i moram smisliti nešto jedinstveno. Možda karneval Britney Spears?! – našalila se pjevačica.

U intervjuu je spomenula i da nije znala da je nekoć bila idealna žena princa Williama koji je u tinejdžerskoj dobi imao sobu oblijepljenu njenim plakatima i kako bi voljela da on i Kate Middleton dođu na jedan od njenih londonskih koncerata.

– To bi bilo stvarno cool! William i Kate su divan par. Žao mi je što nisam stigla gledati njihovo vjenčanje, ali čitala sam da je bilo jedinstveno – kazala je Britney.
Majka dvojice sinova ovaj mjesec počinje europsku turneju koncertom u Rusiji, svoj posljednji album "Femme Fatale" izdala je u ožujku, a nedavno je primila i MTV-ovu nagradu za najbolji pop-video. Iako je opet na glazbenom vrhu, ne planira se baviti samo pjevanjem.

– Želim se opet okušati u glumi – otkrila je pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije