Rat na Twitteru

Slavni DJ obrušio se na bivšu: 'Umjesto da me pokušavaš uništiti fokusiraj se na novu vezu'

calvin harris taylor swift
Foto: Instagram
1/12
14.07.2016.
u 09:00

Ako si sretna u svojoj novoj vezi, trebala bi se fokusirati na nju. Znam da trenutno nisi na turneji i trebaš nekog novog za potkopati kao Katy, ali ja nisam taj tip, sorry- napisao je slavni DJ na svom Twitteru

Škotski DJ Calvin Harris bez dlake na jeziku obrušio se na svoju bivšu djevojku Taylor Swift nakon što je konačno potvrđeno da je upravo ona napisala njegovu novu pjesmu 'This Is What You Came For'.

Taylor je pjesmu napisala pod u tajnosti pod pseudonimom Nils Sjöberg iz straha da će činjenica da su zajedno radili na pjesmi zasjeniti samu pjesmu, potvrdila je nedavno glasnogovornica pjevačice. Upravo zbog toga sada već bivši partneri dogovorili su se da će pjesmu Calvin snimiti s Rihannom. No nakon što je u jednom intervjuu rekao kako nikada ne bi surađivao s Taylor, pjevačica se očito naljutila, a nedugo nakon toga par je i prekinuo.

U seriji tweetova Calvin je potvrdio da Taylor stoji iza velikog hita nakon čega je i sam priznao da ga boli to što je razotkrila njihovu tajnu.

-Ona je odličan tekstopisac i rasturila je kao i obično. No, ja sam napisao glazbu, producirao pjesmu, aranžirao ju i popeglao vokale. I ispočetka je ona bila ta koja je htjela da sve ostane tajna, otuda pseudonim. Boli me to što su ona i njezin tim spremni otići toliko daleko i u ovom trenutku pokušavaju od mene napraviti negativca- iskren je bio DJ koji je svojoj bivšoj ljubavi uputio i jedan savjet.

-Ako si sretna u svojoj novoj vezi, trebala bi se fokusirati na nju umjesto da pokušavaš uništiti svog bivšeg dečka jer nemaš pametnijeg posla. Znam da trenutno nisi na turneji i trebaš nekog novog za potkopati kao Katy, ali ja nisam taj tip, sorry. Neću to dozvoliti - napisao je Calvin aludirajući na njezinu svađu s Katy Perry.

-Molim te fokusiraj se na pozitivne aspekte svog života jer si zaslužila odličan život- zaključio je Harris za kraj.

Taylor za sada mudro šuti, no sigurni smo da neće dugo trebati da jednakom mjerom uzvrati slavnom DJ-u.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

>>Dva tjedna nakon prekida utjehu pronašla u slavnom glumcu

Komentara 3

AU
austrougarskigeneral
11:36 14.07.2016.

prljavo rublje

LI
liliZG
12:33 14.07.2016.

znači razišli se oni još davno,....i jedva čekam novu Taylorinu pjesmu o Calvinu, ...siguran hit..)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije