Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bori se s teškom bolesti

Najteži dani Celine Dion: Suprug želi umrijeti u mom naručju

'(FILES) Canadian singer Celine Dion and husband Rene Angelil pose upon arrival at the Palais des Festivals in Cannes, southern France, 26 January 2008 to attend the 2008 NRJ Music Awards.  Dion is 14
Foto: 'VALERY HACHE'
1/4
25.08.2015.
u 09:24

– Rekla sam mu da ću biti tu, uz njega. Kasnije mogu plakati i pasti na koljena, no ne još. Ne mogu se slomiti – zaključila je Dion

Celine Dion proživljava najteže dane u životu. Njezin suprug Rene Angelil bori se s rakom grla već dugo, a pjevačica je uz njega svakog dana u njegovoj teškoj borbi.

Otkazala je stoga i neke nastupe. – Moj najveći posao trenutačno je reći suprugu da smo dobro. Ja ću se pobrinuti za našu djecu. On će se brinuti za nas s drugog mjesta – rekla je. – Pitali smo doktore koliko još vremena ima, tri tjedna, tri mjeseca.. Rene želi znati. No, rekli su da ni sami ne znaju – rekla je Celine.

Pjevačica je otkrila još neke bolne činjenice pa je tako izjavila da Rene želi umrijeti u njezinom naručju. – Rekla sam mu da ću biti tu, uz njega. Kasnije mogu plakati i pasti na koljena, no ne još. Ne mogu se slomiti – zaključila je Dion. Rene i Celine u braku su jako dugo, a roditelji su troje djece.

>>Celine u suzama: Supruga mora hraniti na cjevčicu, još se oporavlja od raka

>>Celine Dion dobila 15 kilograma, za dva mjeseca rodit će blizance

Komentara 5

ST
Stipan
09:37 25.08.2015.

Krasna pjevačica u svakim smislu i ona je veliki idol! To je prava ljubav!

GE
Georgina56
11:13 25.08.2015.

Prekrasna osoba, zena i majka.zadnja od trinaestero djece velike obitelji iz frankofonskog dijela Canade, nikad nije izgubila tlo pod nogama.razlika od 26 godina nije bila prepreka za divnu ljubav, dugi brak i troje krasne djece!i Sad smo svjedoci njene velike ljubavi i dostojanstvenog ponasanja u najtezim danima za cijelu obitelj!

LI
liliZG
10:42 25.08.2015.

to je ljubav i zajedništvo kojem svi težimo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije