ŽENIM SINA

Danielov sin traži ženu: 'Izgled i inteligencija su mi bitni, a seksualnu energiju moram osjetiti na svakom nivou'

Sebastian Popović
Foto: Nova TV
1/6
29.08.2022.
u 07:00

Sebastian je za pomoć zamolio mamu koja mu iz emisije u emisiju jasno daje do znanja koje kvalitete i karakteristike želi da joj ima buduća snaha. Sebastian, koji je odlučio krenuti glazbenim putem poput oca, ispričao nam je je li se dvoumio oko sudjelovanja u showu i zašto se uopće prijavio

Četvero poželjnih, ali slobodnih muškaraca pod budnim oko roditelja krenuli su u avanturu života - show "Ženim sina". Uz pomoć roditelja traže idealnu životnu partnericu, a gledatelji su u ovoj trećoj sezoni kao kandidata upoznali i Sebastiana Popovića, sina pjevačke zvijezde Daniela Popovića i modne agentice i bivše manekenka Sanje Bjedov. U odabiru kandidatkinja u showu Sebastian je za pomoć zamolio mamu koja mu iz emisije u emisiju jasno daje do znanja koje kvalitete i karakteristike želi da joj ima buduća snaha. Sebastian, koji je odlučio krenuti glazbenim putem poput oca, ispričao nam je je li se dvoumio oko sudjelovanja u showu i zašto se uopće prijavio.

- Nisam se nimalo dvoumio trebam li se prijaviti, dok moja majka je. Smatram da će ovo biti izvrsno iskustvo i da ću upoznati dobre i drage ljude. Vesele me izazovi! - s osmijehom će ovaj 37-godišnjak. Kao i svaki roditelji tako su i Sebastianovi u zadnje vrijeme se počeli pitati kada će zasnovati obitelj.

- Moji roditelji nisu baš klasični, pa ih to nešto strašno ne muči, ali krenula su lagano pitanja – kada ćeš imati sad svoje, kupio si stan, financijski si stabilan... Tako da mogu reći da očekuju ženidbu  - veli nam glazbenik. Pitamo ga kakvu partnericu priželjkujeupoznati u showu i tko može biti njegova srodna duša?

- Moja odabranica prvenstveno mora imati dobro srce i veliku dušu. Izgled i inteligencija su mi bitni, ali također seksualnu energiju moram osjetit na svakom nivou - iskreno i otvoreno nam kaže Sebastian. U showu smo već čuli neke komentare Sebastianove mame na djevojke koje je upoznao i Sanja ne skriva kako ta sina traži neodoljivu, milu, dragu, zgodnu, prekrasnu - savršenu partnericu. Mami Sanji izgled je vrlo važan i teško joj je zažmiriti na nesavršenosti, ali unutarnja joj je ljepota ipak bitnija.

- Mama bi trebala biti stroga, ali mislim da će biti pravedna. Istina je da puno očekuje, ali puno i daje. Nekim curama će to možda biti previše. - govori nam Sebastian o očekivanjima mame Sanje. Sinu će oko odabira buduće partnerice uskočiti i tada Daniel.

- Neću puno otkrivati, ali mogu reći da je tata također svratio da me navede na pravi put - otkrio nam je Sebastian. Zanimalo nas je je li mu poznato prezime pomoglo ili odmoglo u ljubavnim odnosima, je li bilo djevojaka koje su s njim bile samo jer je dio estrade?

- Dok sam bio mlađi, moram priznati da je bilo takvih slučajeva. Pomoglo mi je, no nikad si nisam dozvolio da budem izabran jer da jesam možda bi mi i odmoglo. Naravno postoje i žene koje ne žele imati posla s estradnjacima - odgovara Popović. Nedavno je kupio svoj stan i velikim dijelom je sam preuredio svoj novi dom, a osim što je vješt majstor, ima li Sebastian još vještina kojima bi mogao oboriti s nogu buduću partnericu?

- Neke jednostavno rušiteljske stvari sam odradio sam, poput štemanja zidova ili nošenja šute. Ovo drugo se ipak nisam usudio. Mada moram priznati da mi veoma dobro ide, čega god se uhvatio. Sve mogu ako hoću, a često sam primoran sam. - kaže svestrani glazbenik. Publici je ovolj ljeto predstavio novi singl "Dal se sjetiš ikada", a Sebastina nam otkriva kako je publika reagirala na novu pjesmu i koji su mu planovi za budućnost.

- Jako sam zadovoljan svojom glazbenom karijerom i u kojem smjeru ide. Svaka pjesma u zadnjih par godina ima svoje slušatelje i dobro je prihvaćena na hrvatskim i regijskim postajama. Planovi su da i dalje marljivo radim i dajem sve od sebe. Lijepo je raditi kad nemaš osjećaj da radiš. - kaže nam Sebastian.

VIDEO: Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SU
Suomi
08:17 29.08.2022.

Kakvi roditelji takav i sin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije