još jedna žrtva

Danijela Martinović objavila fotografiju i upozorila obožavatelje: 'Ovo je lažno'

Zagreb: Predstavljanje nove knjige motivacijskih poruka Danijele Martinović
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/8
22.08.2022.
u 11:00

Pjevačica je na svom Instagram Storyju objavila fotografiju profila koji je ukrao sve njene podatke, a u opisu profila ima čak i njen YouTube kanal, Facebook, ali i e-mail adresu koja se nalazi na njenom profilu.

Ne prestaje borba naših poznatih s kradljivcima identiteta. Drski lopovi uzimaju podatke i fotografije s profila na društvenim mrežama naših zvijezda, a nova žrtva je Danijela Martinović (51).

Pjevačica je na svom Instagram Storyju objavila fotografiju profila koji je ukrao sve njene podatke, a u opisu profila ima čak i njen YouTube kanal, Facebook, ali i e-mail adresu koja se nalazi na njenom profilu. 

- Lažni profil - napisala je Martinović uz fotografiju. 

Žrtva kradljivaca identiteta nedavno je bio i glumac i voditelj Tarik Filipović (50) koji se ponovno našao na meti kradljivaca identiteta.

Na svom Instagram profilu objavio je sliku na kojoj se vidi da je profil pomno smišljen tako da zavara ljude da misle da razgovaraju s pravim Filipovićem, a ima čak 1000 pratitelja.

Istu sliku koju koristi Tarik, koristi i lažni profil, a nema i prevelike razlike u imenu, pa bi se neki obožavatelji mogli zabuniti i početi razgovarati s lažnim Tarikom, a prema pričama iz iskustva nekih stranih zvijezda - čak im uplaćivati i novac. Problem stvara i činjenica da jako malo slavnih osoba u Hrvatskoj ima plavu kvačicu koja označava da je stvarno riječ o pravom profilu poznate osobe(iako nekada ni to nije jamac).  

Tarik je na ovu prevaru upozorio na svom Instagram Storyju.  "Još jedan pacijent u nizu koji bi se igrao tuđih života. Ignorirajte ili prijavite, ako vam se da..." napisao je mnogima omiljeni glumac i voditelj. Ovo, inače, nije prvi put da je upravo Filipović na meti kradljivaca identiteta. 

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije