Opet zajedno

Dečko Elizabeth Hurley upoznao glumicu sa svojim roditeljima

elizabeth hurely
pixsell
09.02.2011.
u 13:42

Glumica je u Melbourneu upoznala roditelje Shanea Warnea, s kojim je nedavno prekinula na nekoliko tjedana jer se dopisivao s drugim ženama, piše Daily Mail

Glumica Elizabeth Hurley ipak misli ozbiljno sa svojim novim dečkom Shaneom Warneom. Naime, Elizabeth, koja je nakon kraćeg prekida obnovila ljubav s australskim igračem kriketa, upoznala je ovaj tjedan u Melbourneu njegove roditelje Keitha i Bridgette.

Upoznavanje je navodno prošlo sjajno, a to se može zaključiti po široku osmijehu koji je krasio lice Warneove majke kada je poslije ručka izašla iz njegova australskog doma.

Elizabeth se prije nekoliko mjeseci rastala od supruga Aruna Nayara i priznala da je zaljubljena u Shanea. No, posljednjih nekoliko tjedana proveli su odvojeno i na kratko prekinuli jer je glumicu razljutilo što se, dok je bio s njom u vezi, dopisivao s drugim ženama.

Sada je ljubav opet u cvatu, a osim upoznavanjem s njegovim roditeljima to su potvrdili i dopisivanjem na Twitteru na kojem Elizabeth piše: "Moja papiga Ping Pong jedva čeka da ti da pusu u obraz! Ti ćeš biti njena prva plavuša!". A Shane na to odgovara: "S tom se pticom već odlično slažem, ali želim znati više o njoj. Je li progovorila ili još uvijek samo krešti".

Izvorni tekst možete pročitati ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije