Nova ljubav

Demi Moore se zaljubila u bivšeg dečka Lindsay Lohan

demi
Pixsell
13.01.2013.
u 10:51

Harry Morton (31) viđen je s glumicom u jednom restoranu Beverly Hillsu gdje su uživali u romantičnoj večeri.

Poslije prekida s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom, Demi Moore (50) viđa se s 19 godina mlađim Harryjem Mortonom. Kako piše Daily Mail, vlasnik restorana Harry Morton izveo je Demi Moore na nekoliko spojeva tijekom posljednjih tjedana.

- Demi je bila vrlo vesela dok se družila s njim - otkrio je svjedok koji ih je vidio na romantičnoj večeri u restoranu na Beverly Hillsu. 

- Djelovala je kao da stvarno uživa u njegovom društvu - tvrdi izvor te dodaje kako su se Demi i Harry družili i u domu glumice. Harry Morton bio je u vezi s Lindsay Lohan (26) 2006. godine, a 2010. godine povezivali su ga i s Jennifer  Aniston (43). 

- Trenutačno se samo upoznaju. Demi se dobro osjeća i veseli se budućnosti - otkrio je izvor. 

Demi tuguje otkako se prije godinu i pol razišla od Ashtona Kutchera (34), koji je tek prošli mjesec u Los Angelesu podnio papire za rastavu. Ashton je trenutačno u vezi s Milom Kunis (29).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije