sjećate li se Latinice?

Denis Latin prisjetio se kultne HRT-ove emisije koja je ukinuta: 'Na današnji dan prije 11 godina'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
14.02.2022.
u 21:00

HRT-ov urednik i novinar na fotografiji snimljenoj u redakciji pozirao je s četiri kolegice.

HRT-ov urednik i novinar Denis Latin (55) na svojem se Facebook profilu prisjetio 'Latinice', emisije koju je uređivao. Latin je objavio fotografiju iz redakcije na kojoj je pozirao s četiri kolegice. „Na današnji dan prije 11 godina u redakciji 'Latinice'“, kratko je napisao. 

Inače, emisija je ime dobila po uredniku, a radi se o talk showu koji je imao više od 500 epizoda. Dodajmo da Latin danas uređuje HRT-ovu emisiju 'Otvoreno'.

Podsjetimo, Latin je nedavno progovorio o borbi s Crohnovom bolesti, kroničnom bolesti crijeva koja mu je dijagnosticirana 1986. godine i zbog koje je pet puta operiran. Novinar i urednik započeo je eksperimentalnu terapiju matičnim stanicama o čemu se oglasio na Facebooku. - Danas sam primio treću infuziju kod dr. Dinka Kaliterne. Samo tjedan dana nakon početka primanja terapije čiji je cilj olakšavanje problema kod Crohnove bolesti rezultati su fascinantni: koža se potpuno promijenila, a energija vratila na razine kakve sam imao prije dvadeset godina. Budim se u dva ujutro i stalno mislim kako bi baš u to vrijeme trebao ići nešto raditi. Ustajem u pet, zaspim u dva iza ponoći. Čudo neviđeno. A tek smo na početku - napisao je tada.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar quo_vadis
quo_vadis
21:30 14.02.2022.

latinica je bila u službi mesićeve politike,detuđmanizacije HR...pametnome dosta...

Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:01 14.02.2022.

Sjećam se te emisije. Ta emisija je bila poznata po tome što u njoj nikad nije izrečena niti jedna istina, svaka riječ izrečena ikad u toj emisiji bila je laž i to od onih vrsta laži kakve neuračunljive osobe smišljaju danima, tjednima, mjesecima i godinama.

MK
MKinkognito60
10:04 19.02.2022.

Bitna razlika između Latinice i otvoreno je to što je Latinica snimana i poslije uređivana, rezano je ono što je izgovoreno a nije bilo prihvatljivo naručitelju. Reportaže u Latinici su bile uglavnom rekla kazala, svatko u ekipi latinice ukoliko bi odradio nešto što nije bilo u nacrtu Latina letio je iz ekipe. Tada je Latina najviše smetala istina. Otvoreno ide u živo i vjerujem kako mu se često pogorša zdravsteno stanje tijekom emisije ili poslije nje jer u otvorenom nema montažepa bude izrečeno i ono žeo on ne želi čuti a to je istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije