ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Djevojka hajdukovca objavila oglas s hrpom luksuznih želja: 'Ovo je za moje Splićane'

Foto: Instagram
1/23
06.09.2024.
u 16:55

Leonie June, djevojka i majka kćeri hajdukovca Leona Dajakua, objavila je na Instagram listu želja, a u nastavku teksta otkrijte o čemu je riječ

Hajdukov igrač 23-godišnji Leon Dajaku nedavno je produžio ugovor sa splitskim nogometnim klubom, nakon što je tjednima bio na ledu jer je tražio odlazak iz Splita. No kako se on nije dogodio, a propao je i pokušaj dovođenja nekoliko igrača, trener Gennaro Gattuso vratio ga je u kadar, kao i francuskog Marokanca Yassinea Benrahoua. Kad je već postalo jasno da će Dajaku barem do kraja godine ostati u Dalmaciji, i njegova pet godina starija djevojka Leonie June bacila se u potragu za ljudima koji joj trebaju u što kraće vrijeme. Naime, par je u ožujku dobio prvo dijete, kćer Navu, a mlada majka objavila je oglas na stranici na Instagramu koju prati 86.000 ljudi.

- Ovo je za moje Splićane. Tražim frizera, fotografe, manikere i pedikere, ljude koji rade pilates za djecu, pedijatra, najbolju trgovinu ili tržnicu s organskom hranom. Također bih voljela stiliste koji dolaze doma - napisala je Leonie June. Sudeći prema drugoj fotografiji, čini se kako se nogometaš i modna menadžerica sele. Pripremila je 25 kutija za selidbu i imat će što raditi uz malo dijete.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Leonie je na svijet donijela kći Navu u ožujku ove godine, a za Večernji list govorila je o svom porođaju. - Rodila sam na carski rez zato što je naša beba bila okrenuta na zadak, omotala joj se pupčana vrpca oko vrata. Bila sam primorana roditi na carski rez. Rodila sam u Njemačkoj zato što znam da su doktori ondje dobri, a i Leonova i moja obitelj živi u blizini. Bolnica u kojoj sam rodila je prve klase, a to mi je bilo najvažnije. Ondje sam odlučila roditi i zato što je položaj bebe, kao što sam već rekla, bio na zadak, a tu je i carski rez. Također, pupčana vrpca omotala joj se oko vrata. Zapravo, to i nije toliko ozbiljna stvar, ali ja ondje poznajem jezik, poznajem i bolnicu toliko godina. A i moja dobra prijateljica je babica u bolnici u kojoj sam rodila - istaknula je atraktivna plavuša koja je otkrila i to da je Leon bio uz nju na porodu. 

 

FOTO Kate Middleton pokazala znakove oporavka! Trčala je i igrala se u blatu sa svojom djecom

1/27

 

- Bio je sa mnom i iskreno, ne bih mogla bez njega. On je moja stijena. Bila sam stvarno jako nervozna kada smo prvi put ušli u sobu na odjelu za carski rez. Bilo je bučno i ljudi su bili oko nas. Bila sam preplavljena emocijama pa sam briznula u plač prije nego smo uopće počeli s porodom. Leon mi je zaista dao tu potrebnu snagu i smirenost - kazala nam je te za kraj otkrila tko će u budućnosti biti straži roditelj.

- Dobro pitanje. Kladim se u to da ću ja možda biti malo stroža zato što imamo djevojčicu. Mislim kada malo odraste da će i Leon preuzeti tu stranu strogoće. Dečki našoj djevojčici neće biti dopušteni - zaključila je. 

 

VIDEO Preminuo frontmen benda Riblja Čorba, Bora Đorđević

Komentara 7

EB
EBERT
17:24 06.09.2024.

Bože što je skromna?Da on je njezina financijska stijena.To su mi najdraže osobe.

Avatar marsijaneri
marsijaneri
21:15 06.09.2024.

Prese..vanje! do boli!

Avatar Žuti
Žuti
20:32 06.09.2024.

Obavila je nadogradnju lica i dojki, a sada je došlo vrijeme naslikavanja iz dana u dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije