Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emitiranje počinje uskoro

Domaća glumica za novu ulogu se potpuno transformirala: 'Dobila sam grudi i kosu, prave ženske adute'

Foto: instagram
1/14
26.08.2021.
u 17:42

Nova TV će uskoro početi prikazivati novu seriju "Bogu iza nogu", u kojoj Mirna igra Ljubicu, načelnikovu tajnicu zaljubljenu u lokanog mačo frajera Đuru.

Domaća glumica Mirna Medaković Stepinac (36) sprema se za novu ulogu. Naime, Nova TV će uskoro početi prikazivati novu seriju "Bogu iza nogu", u kojoj Mirna igra Ljubicu, načelnikovu tajnicu zaljubljenu u lokanog mačo frajera Đuru.

Za tu je ulogu doživjela pravu preobrazbu. 

Foto: Nova TV

"Dobila sam grudi i kosu! Možda baš, ono, prave ženske adute. Ona je vjerna, uređuje se za sebe i za svog dečka, ali to je onaj tip žene koji se, čim ujutro ustane, uredi. Ona ne ide ni baciti smeće, a da nije uređena", kazala je Mirna o Ljubici. 

A mačo frajera Đuru glumi Filip Juričić.

Foto: Nova TV

"On je zgodan, lijep, pametan, seoski nogometni trener koji ima jedinu veliku pravu ljubav, a to je njegov Golf GTI", kazao je Juričić, koji je zbog serije promijenio frizuru i sad ima "fudbalerku".

VIDEO>>Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Komentara 8

DU
Deleted user
10:50 27.08.2021.

.. Robert De Niro je za ulogu u "Razjarenom biku " tijekom samo 4 mjeseca nabacio 28 kilograma intenzivno vježbajući boks . Ali to nije ništa prema ovoj transformaciji . Ovo je prava žrtva . Sve za ulogu u odličnoj seriji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije