Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nika antolos

Hrvatska pjevačica progovorila o bolesti: 'Nema je više'

Foto: Instagram
1/11
25.02.2024.
u 09:00

Nakon što joj je dijagnosticirana autoimuna bolest multipla skleroza Nika je bez ustručavanja govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici. Srećom to je iza nje, a ispred nje radijski mikrofon i posao o kojem je godinama maštala

Pjevačica Nika Antolos (34) članica je grupe Feminnem, a uz to je počela raditi i kao voditeljica na radiju Happy FM. O novom poslu, ali i zdravlju, pričala je s ekipom IN magazina. Tijekom životne borbe s multiplom sklerozom bila je na strogom režimu prehrane, no već godinama nema nijedan simptom.

''Skoro peta godina i nemam niti jedan simptom, a kamoli relaps tako da ja to nazivam slobodom, točnije bolesti nema'', rekla je Nika i dodala: ''I dalje koristim suplemente, hladno prešane sokove, što manje glutena, šećera, jaja i laktoze, ali pojest ću i pzzu i pastu, ne želim se ograničavati''.

Pjevačica je poznata po promoviranju prirodnog izgleda.

VEZANI ČLANCI

 

''Pa evo i Pamela Anderson je cijeli život u ovom poslu, i to na kojem nivou u A,erici, pa je uspjela prirodan izgled približiti javnosti. Može se, samo se treba ohrabriti i to je najteži dio da izađeš bez puno šminke. Ja ne govorim da je šminka loša stvar, dapače, ako si žene pomažu s tim u samopozdanju super, ja sam evo neki dan bila na botoksu i ja pričam o tome, da neka žena doma od 34 godine i s djetetom doma kao ja - ne bi mislila kako ona ima ravno čelo a ja nemam. Nemam, samo sam radila nešto'', govori Nika. 

Nakon što joj je dijagnosticirana autoimuna bolest multipla skleroza Nika je bez ustručavanja govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici. Srećom to je iza nje, a ispred nje radijski mikrofon i posao o kojem je godinama maštala. 

- Ja sam uvijek sanjala posao na radiju jer je spoj glazbe koju obožavam i bez koje ne mogu te razgovora s ljudima, mislim da ne može bolje od radija! Pamela je vidjela na Instagramu da Happy traži voditelja ili voditeljicu i meni poslala link, ja sam automatski skočila na to, poslala sam životopis, odradila razgovore i evo me, tu sam u eteru! - izjavila je.

Mikrofon ovoj glazbenici nije stran, a ne krije oduševljenje što je uz pjevačke sposobnosti dobila priliku pokazati i one voditeljske.

VIDEO Više se ne skrivaju: Glumica iz 'Kumova' i glazbenik koji se lani razveo uživaju u ljubavi

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Marko
Marko
10:32 25.02.2024.

Sjećam se koliko je pljuvala po Hrvatskoj i našem zdravstvu,jer da je ne liječe dovoljno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije