Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
olakšala joj je podrška bližnjih

Domaća pjevačica prvi put progovorila o razvodu: 'To je jedan od najvećih stresova u životu'

Lea Mijatović
Foto: Promo
1/7
09.03.2022.
u 09:10

Lea Mijatović i Andrej Šepčić u bračnu luku uplovili su u lipnju 2018. godine, no njihovo zajedničko putovanje je brzo završilo.

Lea Mijatović i inženjer elektrotehnike Andrej Šepčić u bračnu luku uplovili su u lipnju 2018. godine, no nakon nekog vremena odlučili su ipak krenuti svatko svojim putem te se, nakon onog na papiru, razvesti i javno.

Razvod je, kaže Lea, jedan od najvećih stresova u životu. 

''Pa definitivno jest, ali ja imam sreću da imam podršku svojih najbližih, obitelji, prijatelja, imam glazbu koja me nosi, suradnike, tako da nekako sve je lakše uz toliki oblik podrške'', kazala je za IN Magazin.

Situaciju si olakšava drugom ljubavi - glazbom.

''Nekako idem na krilima glazbe, puno radim. Ako puno snimamo, pjevamo, imamo jako puno svirki. Pored toga radim i u glazbenoj školi, predajem pjevanje, poprilično sam zaokupljena glazbom, mogu reći da sam se vratila svojoj prvoj ljubavi'', kazala je Lea.

No, priznala je da ipak nije izgubila vjeru u ljubav.

''Apsolutno, moja vrata su širom otvorena za ljubav, nisam izgubila vjeru ni u ljubav ni u brak, imam dobre uzore u životu. Svoje roditelje koji su preko 30 i nešto godina u braku, puno ljudi, prijatelja oko sebe u sretnim brakovima i to je nešto prekrasno što bi i sebi poželjela u budućnosti'', zaključila je Lea. 

VIDEO>>Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice: "Naše emisije idu kasno uživo, sva sreća da postoji jedan izum koji se zove - kava!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije