Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVAJU U BRAKU

Doris Pinčić objavila fotografiju sa suprugom i pohvalila se novim uspjehom: 'Nedjelje su zakon!'

Premijera predstave 'Čudo'
Foto: Bojan Zibar
1/16
11.12.2022.
u 17:17

- Advent je zakon! Sport je zakon! Nedjelje su zakon!, napisala je Doris pokraj fotografije na kojoj je zagrljena sa suprugom Davorom nakon što su otrčali utrku Zagrebački advent

Doris Pinčić na društvenim se mrežama pohvalila kako je sa suprugom Davorom Guberovićem otrčala utrku Zagrebački advent. 

- Advent je zakon! Sport je zakon! Nedjelje su zakon!, napisala je Doris pokraj fotografije na kojoj je zagrljena sa suprugom. 

Inače, blagdanski ukrašenim ulicama grada protrčalo je gotovo 3000 sudionika koji su trčanjem na 5 ili 10 kilometara pružili podršku humanitarnoj i neprofitnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima – Veliko srce malom srcu.

 

„Iznimno smo ponosni što je Zagreb Advent Run i ove godine razveselio sudionike, ali i okolne navijače koji su imali priliku bodriti svoje najmilije u blagdanskom ozračju. Naša utrka ponosno nosi titulu najveselije utrke u godini čiji humanitarni karakter iz godine u godinu pomaže onima kojima je to najpotrebnije. Ovogodišnje partnerstvo s Udrugom ponovno je povezalo mnoge ljude i stvorilo nova poznanstva te nas sve podsjetilo kako se sreća dijeljenjem množi“, izjavio je Mario Petrović, predsjednik Uprave agencije Millenium promocija i jedan od organizatora utrke.

Ulaskom u cilj svaki je sudionik dobio svoju zasluženu medalju, a podijeljene su nagrade i za najbolje trkače i trkačice. Najbrže vrijeme na 5 kilometara – 15:53 ostvario je Danijel Peček. Kod trkačica, najbrža je bila Nika Rimaj s odličnim rezultatom od 18:19. Na utrci od 10 kilometara pobjedu je odnio Pedro Pineiro s ostvarenim vremenom 35:45, dok je u ženskoj konkurenciji titula najbolje pripala Sanji Grgić koja je istu trasu istrčala za 38:58.

Utrka iz godine u godinu mami osmijehe na lica brojnih rekreativnih i profesionalnih trkača koji za sudjelovanje u njoj uvijek ponesu dobru volju i najluđi kostim. Dodatna posebnost ove utrke je njezin humanitarni karakter koji je ove godine posvećen djeci s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. Dio sredstva će tako biti donirano humanitarnoj i neprofitnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima - Veliko srce malom srcu.

„Zahvalni smo na partnerstvu sa Zagreb Advent Run utrkom te što su nas prepoznali kao udrugu koja se u Hrvatskoj bavi javnozdravstvenim problemom kada su u pitanju djeca sa srčanim manama. Srca su nam puna jer ćemo uz podršku brojnih trkača i partnera utrke uspjeti značajno unaprijediti rad naše Udruge. Ovakve manifestacije su nam bitne jer je to ujedno i prilika za neka nova poznanstva i razmjenu iskustava među mladim obiteljima i radostan susret naših članova“, rekla je Barbara Vidović Brzaj, dopredsjednica Udruge Veliko srce malom srcu.

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

Ključne riječi

Komentara 3

TE
Templo
18:32 11.12.2022.

Ja pomislih, to joj je otac, kad ono, hmmmmm.....

NE
neberemed
18:43 11.12.2022.

i ja mislil da joj je to stari,a i nisam mislil da ona ima dve leve

ČI
Činjeničarcontreras
17:29 11.12.2022.

Koji babski izgled frigidni.za nju je ovaj covo mladić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije