Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubili se u showu

Dragana i Nemanja iz showa 'Ljubav je na selu' dobili su drugo dijete

04.10.2018.
u 13:17

Par se vjenčao 2016. godine i uskoro su dobili kćer Saru, a jučer im se rodila i druga kći kojoj su dali ime Lara.

U petoj sezoni showa "Ljubav je na selu" Dragana Vojnović na svojoj farmi ugostila je natjecatelje ovog showa, među kojima je tražila svoju srodnu dušu.

Među njima bio je i Nemanja Blanuša, s kojim se Dragana stalno svađala. Ali baš kako uzrečica kaže "tko se tuče taj se voli", tako je bilo i u slučaju Dragane i Nemanje. Na kraju su se početkom 2016. godine vjenčali i uskoro postali roditelji male Sare.

 

 

U ožujku smo objavili kako par čeka i drugu prinovu, a Dragana je jučer na Facebooku objavila fotografiju s njihovom drugom princezom kojoj su dali ime Lara. 

– Stigla naša druga princeza Lara. Volim je više od života – napisala je Dragana uz fotografiju iz rodilišta na kojoj je s malom Larom. 

– Poštovani prijatelji i kolege, danas 3.listopada 2018 postao sam ponosni tata jedne male djevojčice. Sreći mojoj nikad kraja. Danas je počelo jedno novo poglavlje u mom životu, još jedno srce kuca kraj mene, a moje čini mi se da će izletjeti iz grudi – napisao je Nemanja na svom Facebooku.

Pogledajte koji parovi su se vjenčali nakon showa "Ljubav je na selu"

Komentara 5

SX
sudbina x
16:08 04.10.2018.

Nanjuše se oni odmah...

MA
malisani
14:04 04.10.2018.

Eto Pupovcu glasača, sadašnjih i budućih. Život je lijep, rekli bi neki profe.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:46 04.10.2018.

A ja mislio da ih je pravoslavlje spojilo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije