NEOČEKIVANO

Drama na granici: Policija je Severinu ispitivala o Srebrenici, Oluji, Jasenovcu i litiju

Foto: Instagram
1/9
26.08.2024.
u 09:20

Doznajemo da je pjevačica na granicu sa Srbijom došla oko 19.45 sati i dok su službenici pregledavali njezine dokumente pitali su je i kada je posljednji put bila u Srbiji. Nakon toga zamolili su Severinu da sa svojim vozilom stane sa strane.

Mediji u Srbiji jučer kasno navečer izvijestili su kako je pjevačica Severina Vučković zadržana na graničnom prijelazu u Srbiji. Prema pisanju Blica bila je riječ o ''redovnoj proceduri srbijanske policije za sve što državni organi ocjenjuju upitnima''. Severini je navodno nakon razgovora s državnim tijelima bio dopušten ulazak u Srbiju, no ona se na vlastitu inicijativu vratila u Hrvatsku. Severina je jučer putovala u Srbiju jer je imala zakazan nastup na jednoj privatnoj zabavi, na koju na kraju nije stigla. Kako je izgledalo zadržavanje naše pjevačice na graničnom prijelazu, opisao nam je izvor blizak glazbenici. 

Doznajemo da je pjevačica na granicu došla oko 19.45 sati i dok su službenici pregledavali njezine dokumente, pitali su je i kada je posljednji put bila u Srbiji. Nakon toga zamolili su Severinu da sa svojim vozilom stane sa strane. – Uzeli su joj dokumente i nakon toga satima je čekala u autu, kad joj je granični policajac rekao da dolazi inspektor iz republičkog MUP-a. Došla su dva inspektora te s carinikom pretresla auto. Nisu našli ništa sumnjivo te su je pozvali na razgovor u zgradu policije – ispričao nam je izvor. Pjevačica je, dodaje izvor, u tom trenutku pretpostavila kako zaustavljanje ima veze s predsjednikom Vučićem. 

– Ispitivali su je svašta, pa tako i o njezinim izjavama o Srebrenici, na što im je ona rekla da su to povijesne činjenice. Pitali su je što misli o Oluji, na što je Severina mlade policajce upitala znaju li kako je rat počeo, a oni su joj odgovorili da ga je započeo Tuđman. U tim razgovorima se spomenuo i Jasenovac, a na kraju su je ispitivali i o litiju u Srbiji i prosvjedima koji su zbog toga održani – govori nam izvor. Oko 23 sata policija je pustila Severinu koja je odlučila vratiti se kući u Hrvatsku i navodno je poručila kako u Srbiju ne želi dok tamo vlada nedemokratski režim. 

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Komentara 29

MI
miliša
09:58 26.08.2024.

Zar nije dotična gđa Vučković izjavila da joj je u Srbiji mnogo lepo...

TA
tamaris
09:54 26.08.2024.

Seve iz prve ruke može doznati o prijateljskoj državi Srbiji. Sve super dok hvali braću Srbe i podilazi im, no i slučaju bilo kakve kritike, evo eskalacije. Seve, Seve, malo pametnije i u tome i u mnogim drugim stvarima i stavovima.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
10:35 26.08.2024.

Ha,ha,kažu Tuđman počeo rat,a oni su se prije Titove smrti spremali za rat (više od 10 godina su se spremali za rat).Nakon demokratskih izbora u RH,u tkzv. Krajini su oko svih sela s hrvatskim stanovništvom,po okolnim brdašcima postavili tenkove.Imate videa u kojem Čubrilo i Šešelj priznaju kako "nenaoružano" srpsko stanovništvo (kako su tvrdili tadašnji YU političari) u tkzv. Krajini imaju oružja više nego je potrebno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije