Trudna mladenka

Drew Barrymore udala se i treći put poslije kratkih zaruka

drew barrymore
pixsell
03.06.2012.
u 14:54

Ceremonije je održana u vrtu, glumica je odjenula Chanelovu haljinu, a kuma joj je bila Cameron Diaz. Onai njen novi suprug Will Kopelman na ljeto će prvi put postati roditelji

Glumica Drew Barrymore poslije pet mjeseci zaruka udala se u subotu za Willa Kopelmana, s kojim će na ljeto dobiti dijete. Ceremonija je održana u Montecitu u Kaliforniji.

Kuma joj je bila njena najbolja prijateljica Cameron Diaz, a 37-godišnja Drew odjenula je romantičnu Chanelovu vjenčanicu primjerenu vjenčanju koje je održano u vrtu punom cvijeća.

Cvjetne aranžmane u kojima su prevladavale ruže i ljiljani dizajnirao je Gazebo Flowers. Drew je ovo treći brak, prvi suprug bio joj je Tom Green, a drugi Jeremy Thomas.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
neverane
17:50 03.06.2012.

A jel zna tko joj je muž?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije