uživala u veloj luci

Ecija Ivušić objavila fotke s ljetovanja: U prvi plan stavila stražnjicu, u komentarima joj se javio i zaručnik

Foto: Instagram/ ecija_ivusic
1/13
25.08.2022.
u 18:02

Ecija je pratiteljima pokazala kako je sa zaručnikom, glazebnikom Goranom Beloševićem uživala na plaži.

Influencerica i radijska voditeljica Ecija Ivušić (35) na svojem Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija iz Vele Luke gdje je ljetovala sa zaručnikom, glazbenikom Goranom Beloševićem. Ecija je pratiteljima pokazala kako su uživali, a pozirali su na plaži.

Atraktivna influencerica pozirala je u narančastom badiću, a na dijelu fotografija nalazi se sama, dok je na dijelu u zagrljaju svog dragog. Na prvoj fotografiji Ecija pozira ispred plaže, a u fokusu je njezina stražnjica u narančastom badiću. Na drugoj fotki legla je u plićak i zavila se poput sirene pokazavši svoju besprijekornu figuru. S Goranom je objavila selfie na kojem ga ljubi u obraz, a on se smiješka. Osim toga, skočila mu je i u zagrljaj.

- Sjećanje na Velu Luku - napisala je u opisu objave. Ispod fotografija odmah se oglasio i Goran. "Vela Luka u srcu", kratko je poručio. "Prezgodna", poručili su joj pratitelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Podsjetimo, Ecija i Goran uplovit će u bračnu luku u rujnu, na bajkovitom otoku Vrniku kraj Korčule, a nedavno su objavljivali snimke s djevojačke i momačke večeri.

- Kada sam prvi put stala pred vrničku crkvicu, osjetila sam neopisiv mir i spokoj, i rekla samoj sebi ako se ikada u životu budem udavala, da će to biti tu. Godinu dana poslije upoznala sam Gorana i dovela ga na Vrnik. Ostalo je povijest - kazala nam je Ecija u nedavnom intervjuu. 

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Behemot
Behemot
19:33 25.08.2022.

Eto, zlato pametno je pokazalo mršavu guzicu i tetovažu bez značenja. :P

IM
Imota1
19:15 25.08.2022.

Ja još svoje fotke s ljetovanja nisam "fotošopira", al uskoro hoću. Užarit će se internet i društvene mreže. I "mali" mi je pocrnio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije