Strogo čuvana tajna

Ekipa novog filma o Harryju Potteru scenarij ostavila u pivnici

Daniel Radcliffe
Pixsell
03.04.2010.
u 16:49

Vlasnik pivnice scenarij je predao uredništvu The Suna koje je čitateljima otkrilo kako će filmska verzija biti dosta drukčija od pisanog uratka J.K. Rowling

Scenarij za posljednji  filmski nastavak o čarobnjaku Harryju Potteru bio je strogo čuvana tajna, no zahvaljujući kojoj čašici više taj misterij je razotkriven. Ekipu filma razveselila je činjenica što ne moraju snimati na Veliki petak, pa su to odmah odlučili proslaviti u pivnici koja se nalazi u blizini mjesta gdje snimaju. Pive su se zaredale i vesela družina se uputila doma bez scenarija na kojem je velikim slovima pisalo strogo čuvana tajna. Vlasnik pivnice sutradan je pronašao scenarij i predao ga uredništvu britanskog tabloida The Sun koje nije iskoristilo priliku da čitateljima podijeli zanimljive detalje. Scenarij su vratili filmskoj kompaniji Warner Bros, a čitateljima su tek natuknuli kako će se novi film dosta razlikovati od knjige autorice J.K. Rowling.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije