Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije krila sreću

Ella Dvornik bila kuma na vjenčanju, pratitelji je napali zbog modnog odabira: 'Ponižavajuće za mladence'

Foto: Instagram
1/20
12.06.2022.
u 14:29

Influencerica je za ovu prigodu odabrala svijetlo odijelo kojem je dodala čarape leopard uzorka i glomazne crne cipele. Na fotografijama se vidi da je Ella nosila i crni ruksak te crni top.

Influencerica Ella Dvornik (31) na svojem se Instagram profilu pohvalila da je bila kuma na vjenčanju, a nakon što je objavila fotografiju s ceremonije pažnju njenih pratitelja privukao je njen modni odabir.

Ella je za ovu prigodu odabrala svijetlo odijelo kojem je dodala čarape leopard uzorka i glomazne crne cipele. Na fotografijama se vidi da je influencerica nosila i crni ruksak te crni top. Ella je vidno bila odlično raspoložena, a tijekom ceremonije prijateljicu je držala za ruku.

- Ja sretnija od Martine, a ona mladenka - napisala je Ella uz fotografiju iz matičnog ureda.

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji. Dok su se neki fokusirali na Ellinu sreću na fotografijama, drugi su bili fokusirani na njezin modni odabir. "Kako ste svi sretni, volim ovakve vesele 'službene' fotografije", pisali su. "Ali čarape su sve", iznijeli su svoje pozitivne dojmove jedni. Međutim, dio njih je Ellu zbog odjeće iskritizirao.

"Ella, stalno se slikaš u full visokim petama i stylish komadima, a onda držiš predavanja i budeš kuma u nečem kao za baciti smeće! Podržavam tvoju individualnost, al ono", "Samo da nisi te čarape navukla bila bi bomba", "Ponižavajuće za mladence", pisali su pratitelji. Na ove kritike i prozivke odgovorila je i influencerica.

- Na svadbi ćemo se praviti važni, ovo je samo službeni dio samo - odgovorila im je brzo Ella.

VIDEO Sarah Ferguson posjetila Vukovar i naučila još jednu hrvatsku riječ

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
08:40 13.06.2022.

zanima me koliko koštaju plaćeni oglasi ove intelektualke i 'bolje Hrvatske' ?

RO
romobil
18:12 12.06.2022.

Pratitelji nisu oduševljeni.

JP
josip.pivar11
10:31 13.06.2022.

Tako se ide na izlet. A koje površno razmišljanje o vjenčanju: da je to samo vjenčanje, a poslije je ono glavno. Pa da nema vjenčanja valjda ne bi bilo ni onoga poslije. I što je onda glavno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije