NA INSTAGRAMU

Ella Dvornik pozirala u minijaturnom badiću, komentari ne staju, javila joj se i Severina

Foto: Instagram
1/22
01.08.2023.
u 17:30

Ella je pozirala u smeđem minijaturnom kupaćem kostimu koji je istaknuo njezine grudi, ali i preplanuli ten. Svoj ten Ella je dodatno naglasila pomaknuvši badić na stražnjici i istaknuvši razliku u boji svog tena.

Influencerica Ella Dvornik (32) sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli različite svakodnevne trenutke, a među njima ponekad se pronađu i njezini treninzi. Ella ne skriva koliko naporno radi da bi imala vitku liniju, a onda svoju figuru rado i pokazuje.

Dvornik je ovoga puta pokazala kako uživa u sunčanju. Ella je pozirala u smeđem minijaturnom kupaćem kostimu koji je istaknuo njezine grudi, ali i preplanuli ten. Svoj ten Ella je dodatno naglasila pomaknuvši badić i istaknuvši razliku u boji svog tena.

- Još nije kasno da ulovite bojicu, ako tek planirate ići na godišnji ili se sunčate po gradovima na balkonima - napisala je uz fotografije, a pratitelji su joj uputili komplimente. "Kako ti izgledaš, stara moja", "Ma daaaj", pisali su. U komentarima joj se javila i pjevačica Severina. - Zgodno vižle jedno - napisala joj je i dodala emotikon smajlića sa srcima u očima. 

Podsjetimo, Ella pred svojim pratiteljima nema tajni, a s njima govori i o odgoju djece kao i svakodnevnim događajima koji ju stignu. Jednom je prilikom tako, svoj profil odlučila iskoristiti kao mjesto za dobivanje i dijeljenje informacija o stanju na cestama. Naime, Ella se i sama tog našla u prometnoj gužvi na autocestama te je tražila svoje pratitelje informacije o stanju na drugim dionicama koje je dalje dijelila. 

Ella je svoje pratitelje koji putuju iz Zagreba prema Rijeci prvo upitala kakvo je stanje na cestama, a ubrzo su joj počeli pristizati i odgovori. "Znači smrt, dva sata sam putovao iz Gorice do Bosiljeva", "Gori i krava i štala", "Gusto", "Katastrofa", "Iz Zagreba se ne može izaći", "Ne idite", "Od naplatnih do Zdenčine sat i pol", samo su neki od odgovora koje je Ella dobila. 

VEZANI ČLANCI

Osim toga, influencerica često govori i o korisnim trikovima koje je naučila na neki način. Jednom prilikom tako je s pratiteljima podijelila kako sakriti donje rublje u jako otvorenim haljinama

- Tradicija se nastavlja. Ovaj put gaće skrivamo na leđima. Za ovaj trik vam trebaju ili dvije ziherice ili konac i igla. Poprilično je brz - napisala je tada Ella u opisu snimke koja je oduševila, ali i nasmijala njezine mnogobrojne pratitelje. 

VIDEO Ella Dvornik oglasila se nakon novih šuškanja o bračnim problemima: 'Što mene sve dočeka'

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:06 01.08.2023.

Ah-ah-ah!!!

Avatar Žuti
Žuti
21:20 01.08.2023.

Iskreno nikad ne bih bio "pretplatnik" na takve ženske na društvenim mrežama. Brojke fanova im daju popularnost i pare koje ne zaslužuju. Poštena žena se pravo naradi da zaradi prosječnu hrvatsku plaću, a ove virtualne "manekenke" bi laganu zaradu. Ona malo trenira, malo naslikavanja i pare same dolaze. Današnje mlade djevojke nemaju pozitivne uzore u životu.

PA
panda
20:29 01.08.2023.

Sanjam dan kad ove loše novine neće pisati o ovoj spodobi koja to baš ničim nije zaslužila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije