ZABAVNO ISKUSTVO

Ella Dvornik se pohvalila novom vještinom koju je svladala: Moderne žene trebaju zastarjela rješenja

Foto: Instagram
1/9
17.09.2024.
u 17:30

Pomislila sam “kad u životu imaš priliku ovako nešto isprobati?”. Bilo mi je super zabavno iskustvo pa ako dođe neka postapokalipsa svakako ću imati bar neko teorijsko znanje kako da se obranim od mutanata, objavila je na Instagramu

U novoj objavi na Instagramu Ella Dvornik je pokazala video u kojem je otkrila kako je bila na radionici izrade noževa i napisala je zašto se odlučila na ovu radionicu. - Moderne žene trebaju zastarjela rješenja. Čim sam vidjela ovu radionicu kod frenda na storiju učinila mi se tako nasumičnom da sam se odmah javila, jer sad je period života kad se isprobavaju nove stvari. Prvo sam si fino odabrala šablonu za nož, a zatim i drvo za ručku, i idućih pet sati smo radili ovu predivnu premium oštricu koju sam na posljetku i ponijela doma. Pomislila sam “kad u životu imaš priliku ovako nešto isprobati?”. Bilo mi je super zabavno iskustvo pa ako dođe neka postapokalipsa svakako ću imati bar neko teorijsko znanje kako da se obranim od mutanata. Koliko sam čula, najviše žene ovo naručuju za bolje polovice, mislim da je super fora da osim da samo poklonite nož da ga same i napravite  - napisala je u opisu objave. 

Njezini pratitelji su bili oduševljeni ovim videom i priznali su kako im je dala odličnu ideju. - Nikad nisan mislila da ću ovo reći, al ovo je ono što mi treba, prije godinu dana san tražila takvo nešto. Uff nešto najbolje, tri godine i pol sam išao u školu za tu struku, nešto predobro! Al tebe Ella vidjet tako u tom izdanju je preslatko haha,stvarno si talentirana za sve - napisali su joj. 

VEZANI ČLANCI

Ella Dvornik, poznata po svojoj kreativnosti i otvorenosti, predstavila je prije nekoliko dana i najnoviju pjesmu Alterella Feat. Mejsi "Lijepu našu", koja istražuje kontroverznu, ali uvijek prisutnu temu 'zabranjene' ljubavi između Hrvata i Srba. Inspirirana pričama koje je često slušala tijekom svojih posjeta Beogradu, Ella je odlučila obraditi ovu temu kroz zanimljivu glazbenu suradnju. Danima je objavljivala zagonetne fotografije na kojima su siluete muškarca i žene koja podsjeća na Ellu. Sada je jasno, sve je to bilo dio najave nove pjesme.

"Pjesma govori o toj nekoj zabranjenoj ljubavi između Hrvata i Srba, o privlačnosti koja postoji između naših naroda. Često sam čula u Beogradu kako im se sviđa naš način govora, a nama njihov. Ta tema, gdje je Hrvatica sa Srbinom, uvijek je bila pomalo tabu na ovim prostorima," kaže Ella koja je na ovoj pjesmi odlučila surađivati s talentiranim srpskim reperom Mejsijem Gambinom, pravog imena Marko Nikolić, koji dolazi iz Niša. "Mejsi je na sceni već 10 godina, a nedavno je izbacio album 'Ekstravaganza' koji je vrlo specifičnog stila. Ono što me privuklo da snimam s njim je njegov lirski pristup i originalnost, bez upotrebe jeftinih fora ili mainstream zvuka," objašnjava Ella.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije