svečana prigoda

Ella opet odjenula haljinu koja je podigla puno prašine: 'Ponavljamo gradivo skrivanja gaćica'

04.09.2022.
u 13:05

Ove godine na Story Hall of Fameu se pojavila u sličnoj haljini, barem što se tiče proreza, te su se mnogi pitali ima li naša najpoznatija influencerica gaćice ispod. Par dana nakon, nakon brojnih upita, Ella je demonstrirala i njezin trik.

Ella Dvornik-Pearce (31) sa suprugom Charlesom (44) otputovala je u Francusku na vjenčanje prijatelja, a za tu posebnu prigodu Ella je odabrala pratiteljima već poznatu haljinu iz njezine kolekcije odjeće koju je napravila  s Kristinom Burjom i domaćim brendom Krie Design. 2020. godine predstavila je tako i večernju haljinu Ella koja je najviše privukla pažnju, a sve zbog drskog proreza koji započinje od struka te ograničava mogućnost za nošenje donjeg rublja.

A ove godine na Story Hall of Fameu se pojavila u sličnoj haljini, barem što se tiče proreza, te su se mnogi pitali ima li naša najpoznatija influencerica gaćice ispod. Par dana nakon, nakon brojnih upita, Ella je demonstrirala i njezin trik, a isto je ponovila i pri spremanju za ovo vjenčanje.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Naime, influencerica je pokazala da ipak nosi gaćice, a rubove skupi s kukova i zakači zajedno pri vrhu. Tako joj je rubovi ne pokazuju na kukovima.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

VIDEO>>Anđa Marić: 'Bila sam na Tinderu, kad bi ljudi shvatili da sam to ja, onda bi me blokirali!'

Komentara 4

ZU
Zujim
13:35 04.09.2022.

Uh sva sreca, sad mi zivot opet ima smisla.

DU
Deleted user
14:34 04.09.2022.

Elica je postala prava milfara, sad samo čekamo filmiće

SN
sasa.novak.58
15:11 04.09.2022.

Baš mi se sviđa kak vadi mast glasačima HDZ-a i Domovinskog pokreta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije