NAPUNILA PET ZAGREBAČKIH ARENA

Evo zašto Aleksandra Prijović nije završila srednju školu: 'Sramota me'

Foto: Jurica Cvitanić/Extra FM
1/23
11.09.2024.
u 17:26

Aleksandra Prijović priznala je kako nije do kraja završila srednju školu, a koji je točno razlog doznajte u nastavu ovog teksta.

Srpska pjevačica i jedna od najuspješnijih s ovih prostora, 28-godišnja Aleksandra Prijović odrastala je u Belom Manastiru, gdje je završila osnovnu školu Dr. Franje Tuđmana. Bila je odlična učenica i jednom je prilikom osvojila peto mjesto na natjecanju iz hrvatskog jezika. Nakon osnovne škole upisala je i srednju, no ipak nije završila četvrti razred. 

- Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan učenik. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Jednostavno, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se dogodi nešto o čemu si oduvijek maštao, kao ja o pjevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu - priznala je jednom prilikom Prijović. Već u tinejdžerskim danima počela se natjecati u glazbenom talent showu 'Zvezde Granda', gdje je osvojila visoko četvrto mjesto, a upravo joj je zbog glazbene karijere 'patila' škola.

- Dosta sam putovala zbog natjecanja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu reći da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim završiti školu - rekla je Aleksandra. Ipak, pjevačica danas živi svoj san, ali ističe da je obrazovanje bitno. - Jednostavno me je život odveo na drugu stranu. Ja nisam jedina, ima mnogo pjevača, ne samo kod nas već i u svijetu, koji nisu završili školu. Obrazovanje je bitno, ali ako ne završiš školu, ne znači da nećeš uspjeti u životu - izjavila je Prijović.

 

1/27

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Aleksandra Prijović prošle je godine napunila čak pet zagrebačkih Arena, a za njezine koncerte tražila se ulaznica više. Kao mala samo je mogla sanjati o takvom uspjehu, a osim u Zagrebu, održala je turneju po cijeloj regiji, zemljama bivše Jugoslavije. 

 

VIDEO: venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Komentara 8

Avatar Asterix
Asterix
17:34 11.09.2024.

Ima koji su završili školu, odradili 40 godina i sada obilaze kontejnere. Pa ti vidi...

Avatar rubinet
rubinet
21:23 11.09.2024.

Naša regija ne postoji.

CA
caricamentor
23:15 11.09.2024.

Završila je ona srpsku školu hapanja love po Hrvatskoj. To im je specijalnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije