ŽIVOT NA VAGI

Filip je najteži kandidat sezone, nakon rezultata u finalu svi su mu zapljeskali

Filip Mrčela
Foto: RTL/Screenshot
1/6
19.11.2022.
u 21:23

Na prvom vaganju imao je 234,6 kilograma, sada ima 173,4 kilograma, a svi u studiju su ustali i zapljeskali mu. Izgubio je 61,2 kilograma, što je 26,1% tjelesne mase.

Počelo je finale ovogodišnje sezone showa "Život na vagi", a  prije finalista na vagu su stali natjecatelji koji su ispali u prijašnjim emisijama. 

Filip Mrčela (25) došao je kao najteži kandidat sezone i pred njim je još puno posla, ali puno je i napravio. S voditeljicom Marijanom Batinić razgovarao je o njegovim brojnim navijačima, a Filip je iskreno komentirao da nije to očekivao i kako bi opet podijelio svoju priču u zlostavljanju u školi da bi pomogao djeci u sličnim situacijama. Na prvom vaganju imao je 234,6 kilograma, sada ima 173,4 kilograma, a svi u studiju su ustali i zapljeskali mu. Izgubio je 61,2 kilograma, što je 26,1% tjelesne mase.

Podsjetimo, Filip dolazi iz Splita radi u turizmu, i on je najteži najmlađi kandidat showa . 

- Rođen sam sa 5500 grama, imam dokazanu genetsku predispoziciju za pretilost i jedna je stvar vodila drugoj. Nisam se pazio, fokusirao sam se na pogrešne stvari u životu - bio je iskren na početku showa Filip te dodao da je sve to utjecalo na njegovu odluku da se prijavi u 'Život na vagi', kako mu višak kilograma više ne bi smetao u gotovo svim fizičkim aktivnostima i druženju. 

- Želim si spasiti život i osjećati se voljeno, a za pet godina nadam se da ću biti stalno zaposlen, živjeti sam, imati djevojku i kolekciju videoigara koju sam oduvijek želio- zaključio je  Filip.

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Black Canary'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije