Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurovizija

Finski predstavnik iznenadio kostimom, na pozornici u Malmöu plesao i pjevao u tangama

Foto: Eurovision
1/10
28.04.2024.
u 17:36

Glazbenik pravog imena Teemu Keisteri nastupa s kolegom Henrijem Piispanenom, a sceni imaju veliko jaje, iz kojeg i izlaze, a kostimi su im se sastojali od dugog plavog plašta i vrlo oskudnog izdanja. Naime, Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem, a jedno vrijeme je bio i u bež tangama.

Eurovizijska ludnica polako se priprema, a svi izvođači već se nalaze u Malmöu te su održane prve probe. Veliko finale na rasporedu je u subotu 11. svibnja,a njemu će prethoditi dvije polufinalne emisije. U subotu je prvu probu imaš naš predstavnik Baby Lasagna, al i drugi izvođači. Jedan od njih jest i predstavnik Finske Windows95man koji nastupa s pjesmom "No rules!". No, njegova proba ne bi bila tema za medije da se nije istaknuo svojim kostimom i scenskim nastupom. Naime, glazbenik pravog imena  Teemu Keisteri nastupa s kolegom Henrijem Piispanenom, a sceni imaju veliko jaje, iz kojeg i izlaze, a kostimi su im se sastojali od dugog plavog plašta i  vrlo oskudnog izdanja. Naime, Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem, a jedno vrijeme je bio i u bež tangama.

Foto: Eurovision

Fotografije s probe koje su osvanule na službenim stranicama Eurovizije podijelile su mišljenja publike. Dok je nekima njegov osebujni izričaj bio zabavan, dio publike misli da je pretjerao. 

Podsjetimo, hrvatski predstavnik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić (28) nastupit će s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" i to sedmi po redu u prvom polufinalu. Marko trenutno stoji kao drugi na eurovizijskim kladionicama, a nakon što je objavljena snimka s prve probe, mnogi obožavatelji ističu da je upravo on favorit. Naime, u snimci koja je objavljena Marko govori o tome kako se osjeća, a može se vidjeti i djelić nastupa.

- Uzbuđeni smo, ali nam je i hladno. Trebali bismo imati duže rukave. Malo smo i gladni, ali jako uzbuđeni. Hvala vam i vidimo se na pozornici, mijau - rekao je pjevač prije probe u videu koji je objavljen na TikToku Eurovizije. "On mora pobijediti", "Kakva Švicarska? Ovo je pravi pobjednik. Marko, uz tebe smo", "Super ti je outfit", "Ovo je odlično, Hrvatska će pobijediti. I pozornica izgleda super", "Dobra izvedba", "Jedva ga čekam vidjeti 7. svibnja", nizali su se komentari obožavatelja ispod videa.

VIDEO Baby Lasagna na aerodrom došao u Rimčevoj Neveri

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
20:49 28.04.2024.

A šlic je rasporak!

Avatar rubinet
rubinet
20:43 28.04.2024.

Muškarac na sceni u bež tangicama ? Pa kamo ide ovaj svijet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije