U SPLITU

FOTO Blanka Vlašić u rijetkom izlasku pokazala novu frizuru: Povod za pojavljivanje je važan

Foto: Instagram
1/9
01.09.2024.
u 14:00

Blanka se u shopping centru spremno fotografirala sa svojim obožavateljima, a u jednom trenutku je uzela mikrofon u ruke kako bi se, zajedno s ovogodišnjim olimpijcima, obratila mladim splitskim sportašima i sportašicama.

Bivša skakačica u vis Blanka Vlašić ove subote je prisustvovala na promociji koju su zajednički organizirali MVPiz platforma i sportski kolektivi iz Splita. Ovom događaju u splitskom City Centru ONE su nazočili naši brojni proslavljeni sportaši, poput zlatne olimpijske taekvodoašice Barbare Matić, legendarnog rukometaša Ivana Balića ili džudašice Katarine Krišto, kao i sportski dužnosnici. Blanka se tako našla u društvu predsjednika hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše, s kojim je pozirala za fotografiju.

Dvostruka svjetska prvakinja na sebi je nosila laganu ljetnu haljinicu preko koju je izvrsno iskombinirala sa žutim blejzerom, dok je u pravom sportskom duhu na nogama nosila bijele tenisice. Bile je ovo idealna prilika da Splićanka po prvi put u javnosti iznese svoju novu frizuru. Naime, Vlašić je prije nekoliko dana skratila kosu i obojala je u crveno. Kako sada izgleda možete pogledati u našoj naslovnoj galeriji.

GALERIJA: Drastična transformacija! Blanka Vlašić promijenila imidž, pogledajte njeno novo izdanje 

1/23

Blanka se u shopping centru spremno fotografirala sa svojim obožavateljima, a u jednom trenutku je uzela mikrofon u ruke kako bi se, zajedno s ovogodišnjim olimpijcima, obratila mladim splitskim sportašima i sportašicama. Ona s Olimpijskih igara u Pekingu i Rio de Janeiru nosi dvije medalje u skoku u vis - srebrnu i brončanu - te je pravi primjer nekim novim klincima kako uspjeti u sportu.

VEZANI ČLANCI:

  

Podsjetimo, naša proslavljena atletičarka kraj ljeta odlučila je obilježiti promjenom imidža. Naime, iako nam se približavaju hladniji dani vani još uvijek prevladavaju visoke temperature, a kao odgovor na njih bivša skakačica u vis skratila je kosu i promijenila njenu boju tako što je iz smeđe prešla u crvenu. O novom izgledu obavijestila je svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Blanka je na Instagramu podijelila video iz jednog splitskog salona za ljepotu. Na snimci možemo vidjeti kako joj je društvo tijekom friziranja pravio sinčić Mondo, koji je sjedio u majčinom naručju i igrao se. Blanka tako provodi vrijeme dok njezin suprug Ruben radi u Parizu na Paraolimpijskim igrama.

Ova promjena izazvala je pozitivne reakcije Blankinih pratitelja koji su redali komplimente u komentarima: - "Odlična promjena", "Prekrasna", "Poljubac mojoj maloj šljivi", "Woooooooooooooow koja transformacija, uvijek lijepa naša Blanka", "Izvrsno", "Top" - neke su od poruka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije