UŽIVANJE U UGODNOM DANU

FOTO Ecija Ojdanić otputovala u Amsterdam, društvo joj pravila jedna posebna osoba

Foto: Instagram
1/12
29.08.2024.
u 22:15

Domaća glumica u dvije je objave ukratko opisala dojmove iz glavnog grada Nizozemske te priložila galeriju fotografija, na kojima je možemo vidjeti kako pozira s 19-godišnjom kćerkom Cvitom.

Domaća kazališna, televizijska i filmska glumica Ecija Ojdanić se nakon odmora na jadranskoj obali počastila putovanjem u Amsterdam. Odmah po dolasku rođena Drnišanka je sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila predivne kadrove iz nizozemske prijestolnice, gdje joj društvo pravi 19-godišnja kći Cvita.

Ojdanić je u dvije objave ukratko opisala dojmove s ove destinacije: -  Amsterdam, Dan prvi.. Prava istina je da se do 14 h izmijenilo nekoliko vremenskih (ne)prilika, ali nas dvije pamtimo samo sunčane dijelove .. To nam je u genima, uostalom .. - napisala je za početak, a zatim otkrila da su se stvari ipak popravile: - Amsterdam, dan drugi.. Uživanje u razonodi, sportu i iznimno sunčanom i ugodnom danu u Amsterdamu - stoji u opisu druge objave. Na fotografijama možemo vidjeti majku i kćer dok poziraju u ležernim dnevnim izdanjima.

U komentarima su Eciju i Cvitu dočekali brojni komplimenti: - "Bravo, uživajte", "Guštajte", "Dobrodošle u Nizozemsku", "Treba uživati u svakom lijepom trenutku", "Obožavam te gledati i slušati, pusa cure", "Sretno Cviti u novom životnom poglavlju" - pisali su pratitelji, iz čijih se pojedinih komentara može zaključiti kako Cvita najvjerojatnije ostaje u Nizozemskoj. Naime, ona je odlučila slijediti majčine stope i okušati se u glumi, no točan razlog njenog ostanka u Amsterdamu još uvijek nije poznat.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, svojim dolaskom Ecija je upriličila svečanu proslavu povodom osvajanja prve Zlatne palme za hrvatsku kinematografiju na filmskom festivalu u Cannesu. Ovu uglednu nagradu ostvarili su režiser Nebojša Slijepčević u suradnji s producentima Katarinom Prpić i Danijelom Pekom za kratki film "Čovjek koji nije mogao šutjeti". Svečanost se održala u prostorijama zagrebačkog kina Kaptol, a Eciji su društvo pravili suprug Robert Orhel i samozatajna kći Cvita Viljac.

Sretna obitelj stupila je na crveni tepih i spremno pozirala za kamere fotoreportera. Majka i kći za ovu posebnu priliku obukle su crne sakoe i ispod njih različite topove. Cvita se pojavila u nešto opuštenijem izdanju te gornji dio upotpunila traper hlačama svijetle plave boje, dok je Ojdanić došla u ipak nešto formalnijoj kombinaciji s hlačama šireg kroja. Između njih poziciju je zauzeo Ecijin suprug i Cvitin očuh Robert odjeven u bijelo odijelo i košulju boje lavande, koje je iskombinirao s tamnoplavim trapericama.

GALERIJA: Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

1/13

Ecija i Robert, koji se inače bavi filmskom režijom, u braku su od 2009. godine. Na svadbenom piru glumica je bila trudna s njihovim danas 14-godišnjim sinom Jakovom. Kćer Cvitu, koja danas slijedi majčine glumačke stope, dobila je u prvome braku s producentom Antom Viljevcem

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije