pjevačica

FOTO Maja Šuput u prozirnoj je haljini održala koncert u Istri: 'Glamurozno izdanje'

Maja Šuput
Foto: Promo
1/14
11.08.2024.
u 17:33

Maja je za ovaj nastup odabrala kombinaciju koja se sastojala od crnog bodija preko koje je stavila prozirnu haljinu. U ovom komadu pjevačica je istaknula svoju odličnu figuru, a nosila je i popularnu "wet" frizuru.

Pjevačica Maja Šuput ovog ljeta pokušava u ravnotežu donijeti količinu rada i vremena provedenog s obitelji, a gdje je te što radi često dijeli na društvenim mrežama. Maja tako pokazuje kako provodi slobodno vrijeme u društvu supruga Nenada i sina Blooma, ali i kako izgledaju njezini nastupi. Ovoga puta se javila s koncerta te otkrila da je sinoć pjevala u Vodnjanu. "Kakva Bumbarska festa! Wow wow wow hvala ekipa Vodnjan , bilo je zadovoljstvo pjevati za vas!", poručila je te objavila fotografije koje pokazuju djelić atmosfere, a na kojima se može vidjeti da je nosila prozirnu haljinu. Naime, Maja je za ovaj nastup odabrala kombinaciju koja se sastojala od crnog bodija preko koje je stavila prozirnu haljinu. U ovom komadu pjevačica je istaknula svoju odličnu figuru, a nosila je i popularnu "wet" frizuru. Svoju kombinaciju, pjevačica je i ranije najavila te pokazala koliko se potrudila oko svoje šminke. "Samo glamurozno izdanje za večeras", poručila je tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, Maja je nedavno otkrila da je su suprug i ona sinu ispunili veliku želju. Maja je na Instagramu objavila snimke na kojima Bloom jaše konja, a kako se može jasno vidjeti, ovim je iskustvom bio jako zadovoljan.

'Ispunjena još jedna želja i ispunjeno srce svima', napisala je pjevačica pored fotografija i otkrila kako Bloom ima i druge želje. 
'Do jučer je želio psa, danas smo u većem problemu', napisala je pjevačica i nasmijala svoje pratitelje.

'Čini se da ćete morati kupiti malo većeg psa', 'Ma k'o mu ne bi kupio!' i 'Mogao bi to biti budući alkar!', komentirali su njeni pratitelji.
Šuput na društvenim mrežama često objavljuje zajedničke trenutke sa sinom, a nedavno je pokazala i kako su posjetili 'Dinopark Funtane'.

- Dan s dinosaurima - napisala je u opisu objave u kojoj ona i Bloom šeću parkom držeći se za ruke, poziraju na drvenim mostovima i educiraju se o različitim vrstama dinosaura, a dječak se u jednom trenutku podružio s kozama. Pritom je na sebi nosio komplet iz Zare, dok je njegova majka za ovu prigodu odabrala laganu ljetnu bijelu haljinu i udobne Louis Vuitton papuče. Ovaj dinamični duo dobio je mnoštvo pozitivnih komentara, no nisu svi dijelili jednako oduševljenje. Naime, dio pratitelja zasmetala je Bloomova frizura.

"Majo daj malom ošišaj tu kosu, stvarno je sad već kao curica, bio bi sladak i bez te duge kose ..ipak je on dečko", napisala je jedna pratiteljica i izazvala buru komentara. "Hm, jel' to onda znači kada neka žena na primjer boluje od raka i izgubi kosu izgleda kao muškarac?", stala je u obranu Maje i Blooma druga pratiteljica.

Bilo je i onih koji su pjevačicu usporedili s poznatom svjetskom glumicom: "Hajde mame ne oponašajte Angelinu Jolie....ošišajte djecu da budu dečki", tako da je trogodišnjakova dužina kose postala glavni predmet rasprave na objavi o obiteljskom odmoru.

GALERIJA Pogledajte spektakl na Hipodromu: Ed Sheeran oduševio 70.000 ljudi

Maja Šuput
1/23

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije